1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

22re running like s$%^

Discussion in 'Toyota Trucks & SUVs' started by lowbudgetroller, Mar 11, 2010.

  1. lowbudgetroller

    lowbudgetroller [OP] New Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Member:
    #33026
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    San Diego
    Vehicle:
    1991 yota bagged
    bagged, enkei wheels
    hey i just bought a 1991 toyota pickup and its having problems.

    it idles fine, but i can only give it like 1/4 throttle any more and it bogs and dies, (if i let off quick it will recover). so the plugs/wires/cap/rotor/maf sensor all have been replaced, n e ideas?

    also removing the tps connector makes no difference.
     
  2. singlefin

    singlefin never summer

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Member:
    #27961
    Messages:
    920
    Gender:
    Male
    Portland, OR
    Vehicle:
    TRD 4wd
    Total Chaos UCA with Fox 2.5 RR coilovers, OME Dakars with Fox 2.0s on the rear, BFG KM2 on KMC Enduro's, All-Pro Hybrid Bumper, SDTruckShopRock Sliders, Warn 9.5XP winch, LightForce 170s, Leer 100XR, and ATO Hi-Lift Mount.
    Any smoke? Have you checked all vacuum lines on the manifold and air-box fittings/hoses/clamps?

    After that is all a yes, I suggest ensuring all your injectors are functional. Also considering you replaced the cap and rotor make sure it is installed correctly and the wires running from it are secured. Do you have an aftermarket tachometer?

    this is a pretty decent forum for questions with 22r/re:

    http://yotatech.com/forumindex.php
     
To Top