1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

4 wheel drive won't engage...

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Jimkana, Sep 17, 2011.

  1. Sep 17, 2011 at 9:15 PM
    #1
    Jimkana

    Jimkana [OP] Active Member

    Joined:
    Sep 26, 2010
    Member:
    #43877
    Messages:
    26
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jim
    Alaska
    Vehicle:
    06 Lifted 4x4
    6" Fabtech lift Dirt Logic 2.5s 4:88 Yukon Gears 35" Toyo MTs 18" KMC Misfits All Pro APEX leaf springs All Pro APEX bumper Custom Grillcraft grill Stainless Exaust K&N intake Wet Okole seat covers Alpine audio deck and subs Protech tool box
    I just put a 6 in Fabtech lift on and now my 4 wheel drive light is on and my truck won't engage into 4 wheel drive. I was wondering if anyone else has encountered this problem and if I shouldn't drive it until I figure out the problem.
     
  2. Dec 8, 2011 at 6:18 PM
    #2
    TTKA Tacoma

    TTKA Tacoma New Member

    Joined:
    Dec 8, 2011
    Member:
    #68415
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    Tennessee
    Vehicle:
    08 TRD Sport XS-P Package 4x4
    Borla Cat-back exhaust, 18in Enkei wheels
    I have a 2008 Tacoma with a little less that 50,000 miles on it. The 4WD indicator light constantly flashes and the 4WD will not engage. Any ideas as to why?
     
To Top