1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

4wd not workin?

Discussion in '2nd Gen. Tacomas' started by 808army, Dec 29, 2011.

  1. Dec 29, 2011 at 7:06 PM
    #61
    Maticuno

    Maticuno Weapon Mechanic

    Joined:
    May 26, 2011
    Member:
    #57287
    Messages:
    2,170
    Gender:
    Male
    California High Deserts
    Vehicle:
    08 DCLB Sport
    Pioneer AVIC-D3, SWI-PS, Sirius Satellite Radio, 2X In-Cab 110V Outlets, Constant Fog Light Mod, Inverter Always 400W Mod, Anti-Pack-Rat-In-Intake Mod, Eibachs on 5100's, 2" Toytec AAL, B.A.M.F Rear Diff Skid, 265/70R17 Goodyear Wrangler Authority tires
    The truck rolls fine in 2wd but won't in 4wd? Start by checking the front drive shaft to make sure there is nothing wrong with the u-joints. It sounds like you are getting some serious driveline binding.
     
  2. Dec 30, 2011 at 1:54 AM
    #62
    808army

    808army [OP] Active Member

    Joined:
    Dec 29, 2011
    Member:
    #69556
    Messages:
    41
    Gender:
    Male
    tryed truck in more compact sand. moves but still gota pop the clutch. still bogs out wen let go of clutch im clue less now. should just stayed with my 1st gen take more beating. -.-
     
To Top