1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

99 tacoma light issue?

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by 99tacomadude, Jan 8, 2011.

  1. Jan 8, 2011 at 5:59 PM
    #1
    99tacomadude

    99tacomadude [OP] New Member

    Joined:
    Jan 8, 2011
    Member:
    #48926
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    minnesota
    Vehicle:
    99 tacoma sr5
    stock
    ok i have light issue with my tacoma, first off when i step on the break the right signal comes on, it doesn't flash it just stays on. then when i make a left signal both signal comes on. i checked the fuse and light bulb and they are just fine, i don't have a check engine light on either? anyone here ever ran into issues like this? pls help i'm out of ideas!
     
  2. Jan 8, 2011 at 6:08 PM
    #2
    toyotatacomaTRD

    toyotatacomaTRD Senior Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Member:
    #43379
    Messages:
    1,204
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rob
    Pacific Northwest
    Vehicle:
    2005 4x4 DC TRD Off Road
    11 Color Matched Grille, Pro comp 7089s, 265/70/17 Wrangler Duratracs, Black Running Boards, Tinted Windows, Bed mat, Weathertech Floorliners
    You may get more help with this issue in the 1st gen forum..
     
  3. Jan 8, 2011 at 6:10 PM
    #3
    MTgirl

    MTgirl too many frogs, not enough princes... Moderator

    Joined:
    Sep 29, 2009
    Member:
    #23531
    Messages:
    58,166
    Gender:
    Female
    First Name:
    Weesa
    in the forest
    Vehicle:
    Now: 12 T4R SR5 Then: 99 - 3.4L SR5 4WD
    Wheeler's/Alcan 5-pack leaf springs, Bilstein 5100's front and rear, OME 881's, de-badged, Jungle Fender Flares, Herculined bed, HomerTaco grille, Anzo headlights, clear corners, CVT Mt. Bachelor RTT, custom bed rack & CBI sliders
    1st off...Welcome.

    2nd...you have a 1st gen taco (95.5 to 2004), not a 2nd gen (2005 to present). maybe a mod can move this over to the 1st gen forum? you'll get more help over there.

    3rd...do you have the towing package? if so, disconnect the wiring harness for it and see if that fixes your problem. the factory towing packages can cause issues with the lights and cruise control if they short out.
     
To Top