1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

ABS on when in 4LO and locker

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by lj973gm, Jan 12, 2012.

  1. Jan 12, 2012 at 7:40 PM
    #1
    lj973gm

    lj973gm [OP] Sold it, dont miss it yet.

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Member:
    #63618
    Messages:
    859
    Gender:
    Male
    Ohio
    Vehicle:
    06 DCSB 4wd
    Just checking to see if ABS light should be on or not when using 4LO and or the Locker.

    Truck is a 06 if it matters. I have not used 4LO or the locker since I bought the truck about 6 months ago. I decided to try it out since it snowed finally here in Chicagoland and it all worked but just throws the light.

    TIA
     
  2. Jan 12, 2012 at 8:35 PM
    #2
    lj973gm

    lj973gm [OP] Sold it, dont miss it yet.

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Member:
    #63618
    Messages:
    859
    Gender:
    Male
    Ohio
    Vehicle:
    06 DCSB 4wd
    Thanks for the info. I will double check to see it only comes on when the locker is engaged.

    Makes sense since the rear axle is united as one once engaged, so what would ABS do anyways.

    I searched ABS and did not see it pop up so wondered a bit that I was the only one to have the concern.

    Thanks to all.
     
  3. Jan 13, 2012 at 7:53 AM
    #3
    lj973gm

    lj973gm [OP] Sold it, dont miss it yet.

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Member:
    #63618
    Messages:
    859
    Gender:
    Male
    Ohio
    Vehicle:
    06 DCSB 4wd
    Thanks pal, bought the truck used, no manual
     
To Top