1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

AC Dash control knob back lights....

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by MadeInMaine, Jun 11, 2010.

  1. Jun 11, 2010 at 7:13 AM
    #1
    MadeInMaine

    MadeInMaine [OP] MadeInMaine

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Member:
    #26678
    Messages:
    1,169
    Gender:
    Male
    First Name:
    Owen
    Biloxi, MS
    Vehicle:
    2014 4Runner
    I have an 05

    Does anyone have a problem with the AC Control knob backlights turning off.... actually let me rephrase...

    The far right knob (i believe its the foot/face/defrost control) back light is out... some times if I give the knobs a smack, they flicker back on, but not really...

    Any suggestions, or has this happened to anyone?
     
  2. Jun 11, 2010 at 11:08 AM
    #2
    wlmuncy

    wlmuncy Well-Known Member

    Joined:
    Mar 9, 2010
    Member:
    #32838
    Messages:
    781
    Gender:
    Male
    First Name:
    William
    Knoxville, TN
    Vehicle:
    2007 Double Cab Manual 4*4
    If it's a flicker, i would look at a loose connection.
     
  3. Jun 11, 2010 at 11:09 AM
    #3
    MAXTacoma

    MAXTacoma Well-Known Member

    Joined:
    Feb 15, 2007
    Member:
    #917
    Messages:
    4,339
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    Lexus GS 350
    Mine did the same thing until about a year ago I gave it a really good smack and since then they have worked fine!
     
  4. Jun 11, 2010 at 6:00 PM
    #4
    MadeInMaine

    MadeInMaine [OP] MadeInMaine

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Member:
    #26678
    Messages:
    1,169
    Gender:
    Male
    First Name:
    Owen
    Biloxi, MS
    Vehicle:
    2014 4Runner
    not really a flicker... it just stays off. and occasionally if i smack it, they will flicker, but they don't come on.
    I figure it is a connection, but when I take the unit off, its a harness, so Im not sure what the problem is, or what I should look at.
     
To Top