1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

AC not working?

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by Mike555, Apr 12, 2010.

  1. Apr 12, 2010 at 12:05 PM
    #1
    Mike555

    Mike555 [OP] Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Member:
    #12808
    Messages:
    13
    Gender:
    Male
    The Compressor kicks on! Its filled up with 34. Why doesnt it get cold??? Please Help Mike
     
  2. Apr 12, 2010 at 12:07 PM
    #2
    RPain

    RPain Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Member:
    #19596
    Messages:
    1,504
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ryan
    Tempe, Arizona
    Vehicle:
    2016 Tacoma DCSB 4x4 TRD Sport
    OME 887/HS AAL/5100's/SPC UCA/275-70-17 KO2's
    make sure the AC button is on and lit up?
     
  3. Apr 12, 2010 at 12:08 PM
    #3
    Mike555

    Mike555 [OP] Member

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Member:
    #12808
    Messages:
    13
    Gender:
    Male
    It is! The light is on.
     
  4. Apr 12, 2010 at 3:11 PM
    #4
    RPain

    RPain Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Member:
    #19596
    Messages:
    1,504
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ryan
    Tempe, Arizona
    Vehicle:
    2016 Tacoma DCSB 4x4 TRD Sport
    OME 887/HS AAL/5100's/SPC UCA/275-70-17 KO2's
    yeahhh im out of ideas :rolleyes:
     
  5. Apr 12, 2010 at 3:12 PM
    #5
    Jester243

    Jester243 mod status????

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Member:
    #7552
    Messages:
    10,004
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dan
    Spokane, WA
    Vehicle:
    2016 Trail Premium 4Runner w/ KDSS
    just for fun where is your temp dial set?
     
  6. Apr 12, 2010 at 3:12 PM
    #6
    Jester243

    Jester243 mod status????

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Member:
    #7552
    Messages:
    10,004
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dan
    Spokane, WA
    Vehicle:
    2016 Trail Premium 4Runner w/ KDSS
    have you had the system checked for leaks?
     
To Top