1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

aftermarket foglights

Discussion in 'Lighting' started by dayNnite4, Jul 13, 2011.

  1. Jul 13, 2011 at 8:01 PM
    #1
    dayNnite4

    dayNnite4 [OP] We can't stop here, this is bat country.

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Member:
    #59655
    Messages:
    1,134
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nick
    Southern NH
    Vehicle:
    '11 4x4 5-speed AC
    my tacoma didnt come with stock foglights so i was gonna pick some up from autozone and since id want them on whenever the headlights are on, would it be a terrible idea to splice the wires from the fog lights to the lights to the headlights? if so, where would be a good spot to splice them in?
     
  2. Jul 13, 2011 at 8:28 PM
    #2
    Rhino

    Rhino Well-Known Member

    Joined:
    Apr 25, 2011
    Member:
    #55529
    Messages:
    278
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ryan
    Laurel, Mississippi
    Vehicle:
    03 TRD SR5 4x4
    gray wire mod, blacked out, debadged, toolbox foglights, cb in dash, system, bilstein 5100's in front wrapped in eibach coils, 5125's in the rear with 2 inch aal and 1 inch shackle, diff drop kit, extended rear brake line, 8000 lb smittybuilt winch on a custom winch bumper, 2 4 inch 100 watt kc's and 2 6 inch 100 watt kc's on the bumper, sometimes a ladder rack,much more to come
    if you buy them from auto zone they might be a beam that shines to high to run all the time. if they are the more off road looking lights i know they come with a switch to use.. but if your set on wiring them with the headlights id probably look into wiring them into the same switch that you turn lights on with
     
  3. Jul 13, 2011 at 9:20 PM
    #3
    dayNnite4

    dayNnite4 [OP] We can't stop here, this is bat country.

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Member:
    #59655
    Messages:
    1,134
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nick
    Southern NH
    Vehicle:
    '11 4x4 5-speed AC
    thanks man i didnt realize how easy it was to pop off the spare switch covers and to access them from behind the dash so i got some thinkin to do
     
  4. Jul 13, 2011 at 9:24 PM
    #4
    TnRedNeck721

    TnRedNeck721 GO VOLS!

    Joined:
    Mar 10, 2011
    Member:
    #52731
    Messages:
    19,142
    Gender:
    Male
    First Name:
    Zach
    TN
    Vehicle:
    07 TRD off road 4WD
    No mud flaps, plasti dipped emblems, and rear bumper, Weather tech digital fit, Bed mat from tractor supply. Pioneer 4400BH head unit. B.A.M.F bed rail tie downs. AVS vent visors.
    something you may look in to is. you’r truck is prob pre wired for stock fogs. so all you would need to do is get the switch and the lights them selfs. but you truck may not be. if it is you just have to take the black cup in the bumper out. and put the the lights in and hook the switch up.
     
  5. Jul 13, 2011 at 9:25 PM
    #5
    DWreck

    DWreck Famous Retrieval Vendor

    Joined:
    May 18, 2010
    Member:
    #37368
    Messages:
    5,135
    Gender:
    Male
    First Name:
    Derek
    Las Vegas, NV
    Vehicle:
    2004 Tacoma Smurf Truck
    Plasti-dip paint, TRD S/C, MCM Fab LT kit, bunches of my fab
  6. Jul 14, 2011 at 8:30 AM
    #6
    dayNnite4

    dayNnite4 [OP] We can't stop here, this is bat country.

    Joined:
    Jul 10, 2011
    Member:
    #59655
    Messages:
    1,134
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nick
    Southern NH
    Vehicle:
    '11 4x4 5-speed AC
    no prewiring :( its all good tho i looked around and aside from auto zone i found some on ebay with an oem switch, all the wiring and 2 fog lights and after some fiddling last nite, i realize how easy it is to wire them. i couldnt see where the empty switch spots came out behind the dash and didnt see the giant rubber grommet in the firewall haha. thanks for all ur help!!
     
To Top