1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Air Bag Light

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by MARSHBUSTER, Nov 19, 2011.

  1. Nov 19, 2011 at 7:59 PM
    #1
    MARSHBUSTER

    MARSHBUSTER [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 24, 2011
    Member:
    #64054
    Messages:
    415
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jim
    Alamogordo NM
    Vehicle:
    2005 SR5 4X4 Tacoma TRD
    Grill Gaurd/ Winch Bumper, Mile Marker 8000 LBS Winch, Custom Head Ache Rack, Custom Rear Bumper, Marathon Camo Max 4 Seat Covers
    While I was driving my truck today the Red Air Bag Light lit up and stayed on. ANY IDEAS???
     
  2. Nov 19, 2011 at 8:01 PM
    #2
    toyotatacomaTRD

    toyotatacomaTRD Senior Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Member:
    #43379
    Messages:
    1,204
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rob
    Pacific Northwest
    Vehicle:
    2005 4x4 DC TRD Off Road
    11 Color Matched Grille, Pro comp 7089s, 265/70/17 Wrangler Duratracs, Black Running Boards, Tinted Windows, Bed mat, Weathertech Floorliners
    I read about this on here. Search "Clockspring"... That may be your issue. Hopefully it isn't a big problem. Good luck!
     
  3. Nov 19, 2011 at 8:02 PM
    #3
    Joe D

    Joe D Sausage King

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Member:
    #66942
    Messages:
    5,965
    Gender:
    Male
    First Name:
    Joe
    Oxford, Mississippi
    Vehicle:
    Nautical Blue 4Runner Limited 4x4 Model 8668
    You got it turned on? Not sure if those are swithable? Have you lost the battery or otherwise removed power? Did you have something in the passenger seat that was light?

    Quick look on google also says to look for the cannon plug attached to the seat belt anchors...make sure it's attached and tight.
     
  4. Nov 21, 2011 at 4:20 PM
    #4
    MARSHBUSTER

    MARSHBUSTER [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 24, 2011
    Member:
    #64054
    Messages:
    415
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jim
    Alamogordo NM
    Vehicle:
    2005 SR5 4X4 Tacoma TRD
    Grill Gaurd/ Winch Bumper, Mile Marker 8000 LBS Winch, Custom Head Ache Rack, Custom Rear Bumper, Marathon Camo Max 4 Seat Covers
    Thanks for the replies, Its goes to the dealer on friday to get hooked up to there computer to see what the issue is.
     
  5. Nov 21, 2011 at 4:28 PM
    #5
    oldtacomaguy

    oldtacomaguy four forty four

    Joined:
    Dec 11, 2006
    Member:
    #444
    Messages:
    10,032
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dave
    SE Conn.
    Vehicle:
    08 SR-5 4WD Impulse Red Pearl
    Alpine deck and amp, Polk speakers front and rear, Kenwood subwoofer, windows tinted to 20%, Sockmonkey decals, TSB, Eibach springs and Bilstein 5100's
    This is what made mine light up, after I installed the amp under the drivers seat. First time I moved the seat all the way back the plug got unplugged. Hope yours is an easy fix.
     
To Top