1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Air Leak problem...

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by stevomac59, Mar 30, 2009.

  1. Mar 30, 2009 at 10:06 AM
    #1
    stevomac59

    stevomac59 [OP] Is mod CraZy...

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Member:
    #13452
    Messages:
    419
    Gender:
    Male
    Laredo, Texas
    Vehicle:
    07 PreRunner TRD
    3'' lift, custom stereo deck, 33'' toyo Mt tires, 17'' MotoMetal Rims, 20%Tinted front Windows, 5% Rear Windows, Blacked out Grille Surround, Bull Bar, HID Head and Fog lights, KC Daylighters, BHLM, Strobe Lights, Sockmonkey TRD 3rd BreakLight decal, 12'' MTX Thunder Subwoofer, 1000Watt Planet Audio Amplifier, Flowmaster Muffler Xhaust S40
    I've had this problem ever since I bought my taco...
    Every time I go over 55mph(give or take a few MPH) I hear this weird buzzing sound. I think I have located where it is coming from (the top center of the windshield) and I think that it is an air leak...how can I fix this?


    THanks

    stevomac59
     
  2. Mar 30, 2009 at 10:30 AM
    #2
    LBtaco

    LBtaco Thread killer

    Joined:
    Jan 23, 2009
    Member:
    #12893
    Messages:
    1,242
    Gender:
    Male
    Long Beach , CA
    Vehicle:
    15 Nissan Leaf
    Jetsons mod
    there is a "TSB" service bulletin about that. If you're in warranty take it to the dealer, don't say you drive faster than the speed limit lol they wont help you. If not in warranty, just fix it like this says. good luck
    http://www.divshare.com/download/4099381-6ec
     
  3. Mar 30, 2009 at 10:54 AM
    #3
    GASH

    GASH Well-Known Member

    Joined:
    Nov 16, 2008
    Member:
    #10804
    Messages:
    199
    Gender:
    Male
    First Name:
    Josh
    Albuqueruqe
    Vehicle:
    07 TRD 4x4 DC
    Fox 2.5" Remote Reservoir Coil-Overs, All Pro Expedition leafs with Fox adjustable shocks, Armor Tech Offroad Skids, NST Lite Weight Pulleys, WeatherTec Floor Liners, TRD CAI, Custom Decals, Wheelers Super Bumpstop
    I had the same problem just take it to your dealer and they will repair it.
     
  4. Mar 30, 2009 at 11:01 AM
    #4
    rhoppas

    rhoppas Land of Oz

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Member:
    #2564
    Messages:
    1,301
    Gender:
    Male
    Topeka, KS
    Vehicle:
    07 Double Cab V6 TRD Sport Tow
    Earnhardt Cannons, Terra Grapplers, Viper alarm, Hunter4x4 Bull Bar, 6" Pro Comp Off-Road lights, extra set of bed D-rings, Chrome exhaust tip, Metra Ipod/MP3 adapter, Garmin GPS, CarriageWorks grill, Maglite mounted to driver seat, 9" Stubbie Antenna, WeatherTech floor liners, Saddleman Neoprene seat covers, DeeZee bed mat
    I just took mine in a coulpe weeks ago. The dealer took out the windshield and re-installed it with a better seal. It was fixed under warranty. I have not heard the "kazoo" since the fix.
     
  5. Mar 30, 2009 at 11:40 AM
    #5
    stevomac59

    stevomac59 [OP] Is mod CraZy...

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Member:
    #13452
    Messages:
    419
    Gender:
    Male
    Laredo, Texas
    Vehicle:
    07 PreRunner TRD
    3'' lift, custom stereo deck, 33'' toyo Mt tires, 17'' MotoMetal Rims, 20%Tinted front Windows, 5% Rear Windows, Blacked out Grille Surround, Bull Bar, HID Head and Fog lights, KC Daylighters, BHLM, Strobe Lights, Sockmonkey TRD 3rd BreakLight decal, 12'' MTX Thunder Subwoofer, 1000Watt Planet Audio Amplifier, Flowmaster Muffler Xhaust S40
    Ok thanks guys...

    I will post an update once I get it fixed

    s
    t
    e
    v
    o
    m
    a
    c
    59
     
To Top