1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Android Bluetooth Problem

Discussion in 'Technology' started by Fire931, Jan 2, 2011.

  1. Jan 2, 2011 at 6:48 AM
    #1
    Fire931

    Fire931 [OP] Well-Known Member Vendor

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Member:
    #12687
    Messages:
    3,244
    Gender:
    Male
    VA
    Vehicle:
    00 4Runner
    Ok so I finally got my bluetooth installed in my truck, got the phone to pair with it and it works fine. My problem is every time I get in the truck now the phone asks permission to pair with the bluetooth. Each time I check the box that says to always allow but it still asks every time..


    Any ideas on how to fix this?
     
  2. Jan 2, 2011 at 7:03 AM
    #2
    NetMonkey

    NetMonkey Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Member:
    #8536
    Messages:
    1,725
    Gender:
    Male
    Geogetown, TX
    Vehicle:
    2010, 4x4, DC, off-road, shortbed, automatic
    Toytec Ultimate Lift @ 3", Mickey Thompson MTZ's 285/75/16, Moto Metal 955b, rear 2" ALL, Marlin Crawler sliders
    if i recall, there was a setting on the phone to always connect.

    EDIT:
    just re-read your post....
    maybe clear the pairing and do it over again?
    my android based phone works fine in the truck.
     
  3. Jan 2, 2011 at 7:06 AM
    #3
    Fire931

    Fire931 [OP] Well-Known Member Vendor

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Member:
    #12687
    Messages:
    3,244
    Gender:
    Male
    VA
    Vehicle:
    00 4Runner
    I've searched all over and haven't been able to find anything like that so far. Just that stupid pop up that I get when it first senses the truck and asks to connect. Everytime I check the "always allow" box but it comes back everytime.
     
  4. Jan 2, 2011 at 7:12 AM
    #4
    NetMonkey

    NetMonkey Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2008
    Member:
    #8536
    Messages:
    1,725
    Gender:
    Male
    Geogetown, TX
    Vehicle:
    2010, 4x4, DC, off-road, shortbed, automatic
    Toytec Ultimate Lift @ 3", Mickey Thompson MTZ's 285/75/16, Moto Metal 955b, rear 2" ALL, Marlin Crawler sliders
    you entered that passcode into the phone that comes from the bluetooth, right?
     
  5. Jan 2, 2011 at 7:12 PM
    #5
    Fire931

    Fire931 [OP] Well-Known Member Vendor

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Member:
    #12687
    Messages:
    3,244
    Gender:
    Male
    VA
    Vehicle:
    00 4Runner
    yea, it will connect and everything and work fine. just the next time it will ask permission to connect again instead of just doing it.
     
  6. Jan 2, 2011 at 7:21 PM
    #6
    esizzle777

    esizzle777 Son of Most High

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Member:
    #16416
    Messages:
    511
    Gender:
    Male
    Laredo, TX
    Vehicle:
    16 TRD Sport
    buy an iphone and it will work
     
  7. Mar 13, 2012 at 11:32 PM
    #7
    tacomarich

    tacomarich luvsoffroading

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Member:
    #16433
    Messages:
    974
    Gender:
    Male
    First Name:
    rich
    arizona
    Vehicle:
    trd 4x4 offroad
    any idea how to pair with an audio player through bluetooth thing keeps getting in skinny but never find the music player in android phone
     
To Top