1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Another victim of temperature/compass meter damage

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by LASTCOWBOY, Apr 5, 2010.

  1. Apr 5, 2010 at 8:45 AM
    #1
    LASTCOWBOY

    LASTCOWBOY [OP] Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Member:
    #34629
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    PUERTO RICO
    Vehicle:
    TACOMA TRD OFF ROAD SR5 2006
    Hi: I own a 2006 tacoma trd off road since december 26, 2009. This last saturday (april 39) the temperature/compass meter get totally off with no apparent reason. I think it can be a fuse but i read the manual, look in both fuses boxes and there is no fuse identification. I search in the web, until found this site. I will try removing the console and look if the 510 is unsolded. I will let you my luck.
     
  2. Apr 5, 2010 at 8:47 AM
    #2
    Blackshirts

    Blackshirts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Member:
    #32057
    Messages:
    3,958
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    TX
    Vehicle:
    09 PreRunner
    Headlight mod, sound system. MB Motor Sport Rims. Black Tails. 5100's, 885, grill craft, Fogs, N-Fab Step Sides. BFG TKO Tires, Wet Oks, LED map lights and dome, LED gauge mod
    Good luck with it

    And

    Welcome to TW

    :wave:
     
  3. Apr 5, 2010 at 8:48 AM
    #3
    NraFan

    NraFan Join the NRA! Protect your freedom!

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Member:
    #22703
    Messages:
    1,568
    Gender:
    Male
    First Name:
    JT
    SoCal
    Vehicle:
    2011 Sienna LE, rockin the mini van!
    Power sliding doors baby! WooHoo!
    Good luck. April 39th huh? Wow, my calendar must be waaaay off.
     
  4. Apr 5, 2010 at 8:52 AM
    #4
    tcBob

    tcBob Gringo Bandito Moderator

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    11,250
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    good luck...the writeup you're referring to did the trick for a lot of guys on here.
     
  5. Apr 7, 2010 at 4:33 PM
    #5
    jorgeocordero

    jorgeocordero Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Member:
    #34439
    Messages:
    6
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    07 Pre Runner TRD
    2nd, air filter removed,in cabin 110/ 400w mod.inverter.fog light any time mod.
    hello: Lastcowboy, I am new to the forum with the same problem on my tacoma 2007 trd & fixed. You have to open the sunglass compartment and remove the screw , then with your hands pull the front seccion close to the front glass down & foward its hard , have (3) clips. them losse the power wires and solther the (2) 510 resistorson the board behind the smoke palstic. am from puerto rico to. email me any dought at: jorgeocordero@gmail.com
     
  6. Apr 7, 2010 at 5:05 PM
    #6
    Tillers_Rule

    Tillers_Rule ......................

    Joined:
    Mar 21, 2008
    Member:
    #5418
    Messages:
    802
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeff
    San Diego
    Vehicle:
    4x4 Sport, debadged
    Icon coil overs up front, Total Chaos UCA, Icon remote reservoir in the back with Deaver 11 pack leafs. Sunroof, Hella 500's behind grill.
    My temp gauge quit working so I took it apart. Looked like the solder was still there but added a blob anyway and temp gauge started working again.
     
To Top