1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Antivir Solution Pro malware virus

Discussion in 'Technology' started by supremetaco2, Jul 21, 2010.

  1. Jul 21, 2010 at 9:56 PM
    #1
    supremetaco2

    supremetaco2 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Member:
    #19500
    Messages:
    1,106
    Gender:
    Male
    concrete jungle, oahu
    Vehicle:
    04inacoma
    +hp, lifted, lights, dif breather mod, debadged, shorty antenna...
    Man, wtf, I have to use my laptop now because my computer has been infected with that bs. Has anyone else experienced this? it seems like its a relatively new virus... damn
     
  2. Jul 21, 2010 at 10:01 PM
    #2
    tbturner47

    tbturner47 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Member:
    #35484
    Messages:
    1,130
    Gender:
    Male
    First Name:
    Travis
    Lenoir, NC
    Vehicle:
    '07 Indigo Ink Off Road
    Supercharger
    You mean the one where it's trying to get you to "upgrade"?
     
  3. Jul 21, 2010 at 10:02 PM
    #3
    supremetaco2

    supremetaco2 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Member:
    #19500
    Messages:
    1,106
    Gender:
    Male
    concrete jungle, oahu
    Vehicle:
    04inacoma
    +hp, lifted, lights, dif breather mod, debadged, shorty antenna...
    yeah, shit i usually visit thepiratebay.org for torrents. BUT DO NOT VISIT THAT WEBSITE! if u guys are going to look for torrents as of now. it is a backdoor for the virus.
     
  4. Jul 21, 2010 at 10:04 PM
    #4
    supremetaco2

    supremetaco2 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Member:
    #19500
    Messages:
    1,106
    Gender:
    Male
    concrete jungle, oahu
    Vehicle:
    04inacoma
    +hp, lifted, lights, dif breather mod, debadged, shorty antenna...
    u know whats even more messed up, i just reformatted my computer and it appeared again out of nowhere i was like LKAJFLJALFI*********k reformatting again as we speak.
     
  5. Jul 21, 2010 at 10:05 PM
    #5
    tbturner47

    tbturner47 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Member:
    #35484
    Messages:
    1,130
    Gender:
    Male
    First Name:
    Travis
    Lenoir, NC
    Vehicle:
    '07 Indigo Ink Off Road
    Supercharger
    They are all backdoors for virus':p

    I can help you get rid of it. Have you deleted the program files for it yet?
     
  6. Jul 21, 2010 at 10:08 PM
    #6
    supremetaco2

    supremetaco2 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Member:
    #19500
    Messages:
    1,106
    Gender:
    Male
    concrete jungle, oahu
    Vehicle:
    04inacoma
    +hp, lifted, lights, dif breather mod, debadged, shorty antenna...
    im reformatting my drive right now. u know whats messed up though i reformatted it before this and it popped out of no where on a clean drive... this time i disconnected my internet cable. i was very shocked... i dled hijackthis, malwarebyte, and rkill... i tried those and it didnt work for me.. still couldnt use internet explorer
     
  7. Jul 21, 2010 at 10:13 PM
    #7
    tbturner47

    tbturner47 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Member:
    #35484
    Messages:
    1,130
    Gender:
    Male
    First Name:
    Travis
    Lenoir, NC
    Vehicle:
    '07 Indigo Ink Off Road
    Supercharger
    I use HiJackthis when I clean pc's. Is there something you are reinstalling on your pc? Or a torrent your loading back on there?
     
  8. Jul 21, 2010 at 10:15 PM
    #8
    Yoytoda

    Yoytoda The Little Truck That Could

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Member:
    #23690
    Messages:
    4,949
    Gender:
    Male
    First Name:
    Roland
    Big Bear,CA / Upstate NY(Saratoga)
    Vehicle:
    2010 Tacoma Regular Cab 4x4
    completely stock
    my wife comp had it. there were a few youtube vids that were step by step to remove it
     
  9. Jul 21, 2010 at 10:34 PM
    #9
    supremetaco2

    supremetaco2 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 9, 2009
    Member:
    #19500
    Messages:
    1,106
    Gender:
    Male
    concrete jungle, oahu
    Vehicle:
    04inacoma
    +hp, lifted, lights, dif breather mod, debadged, shorty antenna...
    when i installed my internet drivers i went to facebook, msn (default webpage), and google... and i was searching around for a way to dl windows xp service pack 2 because windows update wasnt dling it at all... maybe thats where i got it AGAIN. i fail, epic fail.
     
  10. Jul 22, 2010 at 8:33 PM
    #10
    dogbite

    dogbite Well-Known Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Member:
    #34054
    Messages:
    201
    Gender:
    Male
    Utah
    Vehicle:
    '10 double cab TRD OR
    OME lift, Leer shell, Beefed sliders, Extra 12V outlets for rear bench
    Sounds like it might be in your boot sector in which case try Darik's Boot and Nuke. I think that's how it's spelled.

    Download all your drivers, firewall and AV at a friends house or the library. install them with the system off the internet when you rebuild the system so you are protected before you even go online the first time.
     
To Top