1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Any solution..

Discussion in 'Southern California' started by JaimeSR5, Jan 17, 2012.

  1. Jan 17, 2012 at 8:04 PM
    #1
    JaimeSR5

    JaimeSR5 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Member:
    #70530
    Messages:
    241
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jaime
    Fontana
    Vehicle:
    03 PreRunner-4Banger
    K&N filter,-JDM tailights, NGK Spark Plugs, 6k H.I.D head light kit, fog light kit
    My driver side headlight H.I.D. seem's to not want to turn on sometime's idk if my ballast is the problem or what it is, I have switched my hid twice and it still does it..

    -any solutions??
     
  2. Jan 17, 2012 at 11:45 PM
    #2
    Manwithoutaplan

    Manwithoutaplan the full Monty

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Member:
    #4500
    Messages:
    44,292
    Gender:
    Male
    CA
    Vehicle:
    07 Tacoma Speedway Blue Trd 4x4
    -Nitro 4.56 gears - Arb Front and Rear lockers. -Rear Swing out bumper Curiosity of ( Dept .94) https://www.facebook.com/Dept94 -Tinted, -ProComp 6 inch lift with Icon Coil overs and Bilstein's 7100Resi -315/70/17 - 17x8 in Pro Comp Matte black rims 4.5 bs -East Coast Gear Supply Sliders -ALL Pro EXP LEaf pack -Camburg UCA's -CAB mount CHOP
    Might want to ask Asian ants or jerez they do alot of lighting stuff.
     
  3. Jan 21, 2012 at 3:48 PM
    #3
    JaimeSR5

    JaimeSR5 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Member:
    #70530
    Messages:
    241
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jaime
    Fontana
    Vehicle:
    03 PreRunner-4Banger
    K&N filter,-JDM tailights, NGK Spark Plugs, 6k H.I.D head light kit, fog light kit

    It just turned on last night I had disconnected the H.I.D. connections and reconnected the whole kit at 2am..
     
  4. Jan 21, 2012 at 3:53 PM
    #4
    JaimeSR5

    JaimeSR5 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Member:
    #70530
    Messages:
    241
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jaime
    Fontana
    Vehicle:
    03 PreRunner-4Banger
    K&N filter,-JDM tailights, NGK Spark Plugs, 6k H.I.D head light kit, fog light kit




    I switched the bulb out twice already, and the ballast once...
    the ballast was not working right so i got them switched and i disconnected the wiring to the kit after i got out from work at 2am..it turned back on but it didnt turn on for three days straight...it usually turns off like for a few hours then it will kick back on..lol
     
  5. Jan 21, 2012 at 4:00 PM
    #5
    JaimeSR5

    JaimeSR5 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Member:
    #70530
    Messages:
    241
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jaime
    Fontana
    Vehicle:
    03 PreRunner-4Banger
    K&N filter,-JDM tailights, NGK Spark Plugs, 6k H.I.D head light kit, fog light kit


    I'm going to check if its the ballast because my light kicked back on and its been doing it for a while know, I'm thinking of going to huntington beach to get a new HID kit, I got them at gameover in fontana they have many complaints about there kits..


    THANKS for the info really helps alot...:D
     
To Top