1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Anyone experience this

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by BUZZ5, Oct 4, 2011.

  1. Oct 4, 2011 at 3:05 PM
    #1
    BUZZ5

    BUZZ5 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Member:
    #16074
    Messages:
    292
    Gender:
    Male
    S.Carolina
    Vehicle:
    07 Prerunner DC TRD Sport
    Many
    Hadn't drove my 07 Prerunner for 3 days, got in fired it up & left the house. Stoped to get gas, shut it off, pumped gas, got back in & the security alarm went ape on me. Lights flashing, horn blaring, instrument panel lights flickering rapidly & a clicking noise like a machine gun. Pushed unlock on fob & all stopped. Decided to try to start again, put foot on brake & it all started again. Got out & disconnected neg. battery post for a few minutes. Hooked it back & again with the everything & stopped it with the unlock button. Truck wouldn't turn over, battery dead, but lights & horn worked. Jump started truck & drove a couple blocks home with horn honking, lights flashing, people looking at me like I'm crazy,lol. Got home pulled battery; it is original; 56,000 miles on truck. Went and got new Interstate battery, $130, damn! Now all is fine!
     
  2. Oct 4, 2011 at 4:22 PM
    #2
    Bosmob

    Bosmob Well-Known Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Member:
    #58017
    Messages:
    380
    Gender:
    Male
    First Name:
    Kevin
    San Diego, CA
    Vehicle:
    '11 Access Cab SR5 I4 4AT
    Fat Bob's 2.75" front spacers Magnaflow Muffler Doug Thorley Header ImMrYo Mirror Bracket
    This has been discussed before...

    Your batery terminals just needed to be cleaned.
     
  3. Oct 4, 2011 at 4:39 PM
    #3
    brian

    brian Another Traitor

    Joined:
    Apr 15, 2009
    Member:
    #16011
    Messages:
    7,557
    Gender:
    Male
    Elizabeth City, NC
    Vehicle:
    2008 F-350 Powerstroke

    LMFAO, I would have at least pulled the horn fuse!!!
     
To Top