1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

anyone on that good with computers

Discussion in 'Technology' started by jesus, Jan 7, 2010.

  1. Jan 7, 2010 at 8:29 PM
    #1
    jesus

    jesus [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Member:
    #25236
    Messages:
    944
    Gender:
    Male
    First Name:
    jesus
    bakersfield
    Vehicle:
    02
    K&N ram intake & doug exs.
    Hey guys,
    I can use somegood help with my laptop is there any one that can help it crash and it only comes back up with a black screen I called acer and they said if I gave them $180 they could walk me through it something about the setting but I don't know how to get pass the black screen can anyone help:confused:
     
  2. Jan 7, 2010 at 8:32 PM
    #2
    jammdogg

    jammdogg Well-Known Member

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Member:
    #18600
    Messages:
    859
    Gender:
    Male
    First Name:
    James
    Hillsboro, OR
    Vehicle:
    13 Spruce Mica DCLB
    6" ProComp lift on 35 MT's. ARB Bumper.
    do you see anything on the screen? A flashing cursor?

    Try hooking a monitor to it also and see if you can see anything on the monitor.

    Safe mode a great idea. pres F5 while booting and a menu should come up that allows you to select safe mode.

    James
     
  3. Jan 7, 2010 at 8:48 PM
    #3
    dexterdog

    dexterdog My pee parts itch

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Member:
    #19571
    Messages:
    4,276
    Gender:
    Male
    Oly WA
    Vehicle:
    2012 F150
    I would check to see if there is a computer shop near you that you could take it to. I wouldn't waste the money or time for Acer tech support to try to correct the issue.

    It seems like you have an issue that is a little past your abilities so I would suggest seeking out someone knowledgeable that is near you. We could throw out things to try but without being there it is a little difficult. If one of us could remotely tie into your computer that would be one thing but by your description you don't have the ability to currently access anything.
     
  4. Jan 7, 2010 at 8:53 PM
    #4
    jesus

    jesus [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Member:
    #25236
    Messages:
    944
    Gender:
    Male
    First Name:
    jesus
    bakersfield
    Vehicle:
    02
    K&N ram intake & doug exs.
    Not working come on guys don't fail me now the screen is black/ blank dam netel bb its to darn slow
     
  5. Jan 7, 2010 at 9:13 PM
    #5
    jesus

    jesus [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Member:
    #25236
    Messages:
    944
    Gender:
    Male
    First Name:
    jesus
    bakersfield
    Vehicle:
    02
    K&N ram intake & doug exs.
    Ok guys if u can help your going to have to pm me because I cannt pass the #8th post on my bb it won't give me the option to go to the next page
     
  6. Jan 8, 2010 at 5:09 PM
    #6
    Idrivetoys

    Idrivetoys Well-Known Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Member:
    #27253
    Messages:
    499
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ryan
    Yuma AZ
    Vehicle:
    I need a 4 door DC 4x4
    geeksquad is outrageous pricing. try a reformat with windows
     
  7. Jan 9, 2010 at 3:23 AM
    #7
    Mondwa

    Mondwa Well-Known Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Member:
    #28028
    Messages:
    1,365
    Gender:
    Male
    First Name:
    Michael
    Phoenix, AZ
    Vehicle:
    08 V6 Tacoma
    remote start, Allpro bumper, Slimchubby HID, MetalMiller custom Emblem
    Do you have the windows disk? if so put it in and when it reboots press r until it gives you the option to reinstall or repair. then click on repair. I sent you a pm so give me some more info and i can get it going for ya
     
  8. Jan 18, 2010 at 3:13 AM
    #8
    genxer36

    genxer36 Lord of Tomfoolery

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Member:
    #3442
    Messages:
    10,581
    Gender:
    Male
    First Name:
    Sean
    Bethlehem,GA
    Tow package, XM Satellite radio, K & N Air filter, & Channel Vent Visors

    What if the video card is bad. reloading windows isn't going to fix that.

    I agree Geeksquad is a ripoff.
     
To Top