1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

auto tranny problems

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by patnthat, Feb 23, 2010.

  1. Feb 23, 2010 at 8:23 AM
    #1
    patnthat

    patnthat [OP] New Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Member:
    #31940
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    First Name:
    pat
    new mexico
    Vehicle:
    05 prerunner 2wd
    i have a 2005 2wd 5spd auto prerunner. i only have reverse no forward . thereis no noise comming from tranny. engine just revs up. any ideas?
     
  2. Feb 23, 2010 at 8:23 AM
    #2
    98tacoma27

    98tacoma27 :POOPCORN: Staff Member

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Member:
    #11714
    Messages:
    48,163
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    Beech Creek
    Vehicle:
    05 Tundra SR5, 88 SR5 PU, 98 TRD OR (CRUSHED)
    5100's all on fours
    No codes either?
     
  3. Feb 23, 2010 at 8:36 AM
    #3
    ktmrider

    ktmrider Senior Member

    Joined:
    Jul 20, 2009
    Member:
    #19933
    Messages:
    4,978
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    07 DCLB 4x4 Sport S/C
    Junk
    Oh no bump to get his fixes
     
  4. Feb 23, 2010 at 8:46 AM
    #4
    Crom

    Crom Time is precious; use it wisely

    Joined:
    Jun 22, 2009
    Member:
    #18782
    Messages:
    4,588
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mr. Sir
    San Diego, CA
    Vehicle:
    2009 Double Cab 4x4 Off Road
    Many, see build thread.
    Clearly your truck has a serious problem. Take your truck to a transmission shop or the stealership.
     
To Top