1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

automatcentral.com LED's

Discussion in 'Product Reviews' started by snowgod06, May 14, 2010.

  1. May 14, 2010 at 9:32 PM
    #1
    snowgod06

    snowgod06 [OP] UG legend wannabe

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Member:
    #16454
    Messages:
    5,386
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rob
    A farm field, OREGON
    Vehicle:
    06 Access Cab CLONE
    crap bolted and welded together....
    Well as part of the contest that myself and other members won, were supposed to write a review. Well her it is!!

    The BL-128 LED Turn Signals that i recieved when i got the first look at them was NICE!! The install on them took about 20min. The location where i wanted to mount them took about 1 hour. Its kinda difficult to judge where to put them since its not something you normally see on a taco. They look great to me, and am very pleased with them. Well here are a few pictures that i was able to snag and a video, the pictures do not do them justice, they look very very very nice in person. They look really white but once they were put on they fit my truck very well.

    Once again thanks AutoMatCentral for this opportunity.

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. May 15, 2010 at 4:34 PM
    #2
    automatcentral

    automatcentral Well-Known Member

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Member:
    #9428
    Messages:
    299
    Thanks for the review! You did a very good job installing them as side markers.

    For those interested in this item, it can be purchase here.

    AutoMatCentral
     
  3. May 15, 2010 at 4:51 PM
    #3
    KnurledNut

    KnurledNut Cracker in a Taco

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Member:
    #34218
    Messages:
    150
    Gender:
    Male
    Sonova Beach
    Vehicle:
    '10 PreRunner SR5
    How did you wire them?
     
  4. May 15, 2010 at 8:14 PM
    #4
    CRfofiddyF

    CRfofiddyF Well-Known Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Member:
    #36081
    Messages:
    159
    Gender:
    Male
    AZ
    Vehicle:
    07 TRD DC 75Kmi
    Great review and thank you for taking the time to post the pics/vids. did you notice a very small slight delay between the front blinker and the side one? Why is it doing that? Is there a way to make them synchronized?
     
  5. May 15, 2010 at 10:11 PM
    #5
    snowgod06

    snowgod06 [OP] UG legend wannabe

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Member:
    #16454
    Messages:
    5,386
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rob
    A farm field, OREGON
    Vehicle:
    06 Access Cab CLONE
    crap bolted and welded together....
    Thanks, also thanks for the product and allowing me to test them out!!

    just tapped into the blinker power/ground wires.

    There is just a tiny delay but not very big, this is prolly do to the location i tapped into. I tapped very close to where the blinker light is and so that would get power before the mark lights do which have about a 6ft wire length attached to them.
     
To Top