1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

aux plug malfunction?

Discussion in 'Audio & Video' started by MMazz365, Apr 5, 2011.

  1. Apr 5, 2011 at 5:41 PM
    #1
    MMazz365

    MMazz365 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Member:
    #25564
    Messages:
    649
    Gender:
    Male
    First Name:
    Michael
    NY
    Vehicle:
    TRD Off Road
    -flowmaster dual side exit exhaust -3 inch lift -cb radio -scanner -DTRL's -Fogs Anytime -Truxedo Soft Tonnahu Cover -eyelids -grillcraft upper and lower -fogs behind the grill
    My auxilary plug in my 2010 trd offnroad seems to have a problem. When ever I plug in the head phone jack cord and turn on my iPod the radio plays it for 20 sec and then switches to CD... any help?
     
  2. Apr 5, 2011 at 5:45 PM
    #2
    MMazz365

    MMazz365 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Member:
    #25564
    Messages:
    649
    Gender:
    Male
    First Name:
    Michael
    NY
    Vehicle:
    TRD Off Road
    -flowmaster dual side exit exhaust -3 inch lift -cb radio -scanner -DTRL's -Fogs Anytime -Truxedo Soft Tonnahu Cover -eyelids -grillcraft upper and lower -fogs behind the grill
    Lol I think they're starting to get sick of me there
     
To Top