1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Bang noise from rear

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by swatbob, May 15, 2010.

  1. May 15, 2010 at 12:42 PM
    #1
    swatbob

    swatbob [OP] Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Member:
    #35919
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    Mesa, AZ
    Vehicle:
    10 tacoma 4x4
    None, yet.
    Hi,

    I have a two month old double cab 4x4 short bed with 400 miles on it. Twice this morning, I was slowing to turn right. While in the turn I heard a bang noise from the right rear, like I ran over the curb or something. I didnt. I tried to make it happen again and it didnt. The bed of the truck was empty. No other issues. Any thoughts?
     
  2. May 15, 2010 at 12:47 PM
    #2
    Cars0n`

    Cars0n` Well-Known Member

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Member:
    #9091
    Messages:
    1,430
    Gender:
    Male
    First Name:
    Carson
    Edmonton AB
    Vehicle:
    07 2wd access cab base.
    Kenwood DDX-512 Deck, Boston Acoustics G5 Sub in Ported Bassworx Box, Kenwood eXcelon KAC-X10D Amp, Sirius Satellite Radio, Magellan GPS, DDM 55w bi-xenon headlights, 2 HID Hella 500ff's mounted behind grill, 4 pc ebay Billet grill, Fog Lights (my truck didnt have them stock), Pioneer Speakers 6x9's(front) 6.5's(rear) AFE Cold Air Intake, Hose Clamp Mod, Tailgate Strengthen Mod, Removed Gay Mud Flaps, De-Badged, BHLM, 245/45/20 on velocity wheels. VW865a, Extra D Rings In Box, OEM Cruise Added Optima Red Top Battery
    i thought this was normal?

    sorry for the sarcasm.. i had to.
     
  3. May 15, 2010 at 12:52 PM
    #3
    Janster

    Janster Old & Forgetful

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Member:
    #1138
    Messages:
    14,256
    Gender:
    Female
    First Name:
    Jandy
    Lancaster, PA
    Vehicle:
    2016 GMC Canyon SLT w/ LineX and....
    Sounds like you should make a trip to the dealer.....for warrantee work.
     
  4. May 15, 2010 at 3:44 PM
    #4
    kenstar

    kenstar Get a Lil Mud on the Tares

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Member:
    #30962
    Messages:
    157
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ken
    Wrenching in the garage.
    Vehicle:
    10 4x4 TRD OR
    Pop 'n' Lock, EGR In-Chan, Bakflip G2, 6112, 5160, Dakar Set. Redline hood struts. WildPeak At3. TRD Pro Wheels. Apex Fab Fog lights; Other shit I can't remember.
    two months old and only 400 miles... DRIVE THAT THING. maybe it was in 4x4 and the turn caused it to bind. If you can't duplicate it and it drives fine; I wouldn't worry about it.
     
  5. May 16, 2010 at 12:17 PM
    #5
    swatbob

    swatbob [OP] Member

    Joined:
    Apr 24, 2010
    Member:
    #35919
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    Mesa, AZ
    Vehicle:
    10 tacoma 4x4
    None, yet.
    Thanks Guys.........ill keep an eye on it for awhile..........
     
To Top