1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Battery???

Discussion in 'General Automotive' started by ETaco23, Dec 10, 2009.

  1. Dec 10, 2009 at 9:22 PM
    #1
    ETaco23

    ETaco23 [OP] Marshall offroad Fabrication

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Member:
    #4544
    Messages:
    5,074
    Gender:
    Male
    First Name:
    Evan
    PNW
    Vehicle:
    13' Pyrite Mica TRD Offroad DCSB 4x4
    Color Match Grille, Bed mat, Bed Extender, OME lift and 285 BFG KO2, Spidertrax spacers, Snugtop Canopy, and my "Marshall Fabrication" Rock Sliders.
    Hey guys! I was wondering If I need to replace my battery bc its been lagging quite a bit on cold start ups. but it has been really cold here the past week, like in the teens and single digits some nights. So I thaught that, that was the cause.
    What sucks is that I just baught it last year at napa. :mad:
     
  2. Dec 10, 2009 at 11:12 PM
    #2
    humanoid

    humanoid bite me

    Joined:
    Jun 27, 2007
    Member:
    #1932
    Messages:
    2,745
    Gender:
    Male
    Sunny SoCal
    Vehicle:
    I had a '99 Xtra Cab PreRunner SR5 V6
  3. Dec 10, 2009 at 11:15 PM
    #3
    4low2go

    4low2go Well-Known Member

    Joined:
    Dec 2, 2009
    Member:
    #26896
    Messages:
    731
    Gender:
    Male
    Coatesville, PA
    Vehicle:
    10 RC 4x4 5sp MGM
    Curt hitch, OBX Shift
    You might want to check your cable connectons also.
     
  4. Dec 10, 2009 at 11:32 PM
    #4
    Yoytoda

    Yoytoda The Little Truck That Could

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Member:
    #23690
    Messages:
    4,963
    Gender:
    Male
    First Name:
    Roland
    Big Bear,CA / Upstate NY(Saratoga)
    Vehicle:
    2010 Tacoma Regular Cab 4x4
    completely stock
    oil thickness makes adifference. At those temps run a bit thinner oil. Something to look at if the battery is in fact still good.
     
  5. Dec 10, 2009 at 11:44 PM
    #5
    ETaco23

    ETaco23 [OP] Marshall offroad Fabrication

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Member:
    #4544
    Messages:
    5,074
    Gender:
    Male
    First Name:
    Evan
    PNW
    Vehicle:
    13' Pyrite Mica TRD Offroad DCSB 4x4
    Color Match Grille, Bed mat, Bed Extender, OME lift and 285 BFG KO2, Spidertrax spacers, Snugtop Canopy, and my "Marshall Fabrication" Rock Sliders.
    huh, thanks for the tips, and I will look at my connections to see if there croded with crap.
     
  6. Dec 10, 2009 at 11:47 PM
    #6
    ColtsTRD

    ColtsTRD .....

    Joined:
    May 13, 2009
    Member:
    #17177
    Messages:
    17,842
    Gender:
    Male
    First Name:
    Scott
    AZ
    Vehicle:
    2005 TRD DCSB
    x2..also not to be a smarty or anything but make sure your connections are good and not all corroded :eek:
     
To Top