1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

beep beep

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by eblack, Sep 14, 2011.

  1. Sep 14, 2011 at 8:45 AM
    #1
    eblack

    eblack [OP] Member

    Joined:
    Sep 13, 2011
    Member:
    #63410
    Messages:
    6
    Gender:
    Male
    First Name:
    Evan
    Southern Indiana
    Vehicle:
    2005 black 6cyl. 6 spd
    none yet. looking for tips and ideas
    i have a 2005 dbl cab 4x4. i bought it back in july, the horn had a blown fuse. so i swapped the fuses and it worked up till this weekend. i could careless if worked its just kinda annoying knowing that there is something causing that fuse to blow.

    has anyone had this problem or got any tips?
     
  2. Sep 14, 2011 at 8:46 AM
    #2
    Blackshirts

    Blackshirts Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2010
    Member:
    #32057
    Messages:
    3,963
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mike
    TX
    Vehicle:
    09 PreRunner
    Headlight mod, sound system. MB Motor Sport Rims. Black Tails. 5100's, 885, grill craft, Fogs, N-Fab Step Sides. BFG TKO Tires, Wet Oks, LED map lights and dome, LED gauge mod
    No sorry have not had that issue.

    Welcome to TW
     
To Top