1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Blackberry used to access forums, now it doesn't (????)

Discussion in 'Site Suggestions' started by Turdburglar, Oct 27, 2011.

  1. Oct 27, 2011 at 3:19 AM
    #1
    Turdburglar

    Turdburglar [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 13, 2010
    Member:
    #37090
    Messages:
    106
    Gender:
    Male
    Enola, PA
    Vehicle:
    '10 DCSB SR5
    Trifecta, AVS Bugflector, TRD skid plate, 45% tint front windows, Gerber carseat lol
    So I used to use my Blackberry Curve to view the forums here. Suddenly last week it stopped being able to do that. I can open the page that lists all the forums, but as soon as I click on a forum name, it states something about a 'communication problem with the host server' or some BS like that. I've tried everything I know of to fix this - log out and back in, turn my BB off and on, etc. I can access other websites via BB just fine. Has something changed with the forums recently that would cause this?
     
  2. Oct 27, 2011 at 4:11 AM
    #2
    MT Madman

    MT Madman Senior Citizen

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Member:
    #30831
    Messages:
    456
    Gender:
    Male
    St. Louis area
    Vehicle:
    MGM Tundra SuperMax Limited TRD Off Road
    My Kenwood TM-V708 Dual-Bander
    I've got a Curve too, and a couple weeks ago I went without email for a couple days due to a problems with RIM's server. This is my second and LAST Blackberry.
     
To Top