1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Blower Fan stops working

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by jaylogs, May 3, 2013.

  1. May 3, 2013 at 11:45 AM
    #1
    jaylogs

    jaylogs [OP] New Member

    Joined:
    Feb 23, 2013
    Member:
    #98250
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jay
    Phoenix, AZ
    Vehicle:
    07 PreRunner Dual Cab
    Greetings all, so I have a weird problem I was wondering if anyone else has seen. Lately once in a while when I get in and start the truck, I notice that the blower fan for the A/C-Heater isn't working. To get it going, I open the driver's side door and then slam it, and that kicks it in. Obviously a loose connection somewhere, as the vibrations of slamming the door makes whatever loose connected again. It only happens like once a day, at random times. I am going to look into it this weekend but I wanted to get this out there now to just see if this has been an issue for anyone.

    Jay
    '07 PreRunner Double Cab
     
  2. May 3, 2013 at 12:00 PM
    #2
    P9HST2

    P9HST2 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 29, 2012
    Member:
    #90042
    Messages:
    514
    Gender:
    Male
    First Name:
    Steve
    Iowa
    Vehicle:
    2012 MGM AC TRD OR
    WeatherTech floor liners, tailgate hoseclamp, Famous Fab sliders, Brute Force Fab rear bumper, Icon "3T" suspension.
    What speed is the fan set on? Does High work when the other speeds do not?
     
To Top