1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Blown fuse

Discussion in 'Technical Chat' started by OffRoadFiend, Feb 2, 2012.

  1. Feb 2, 2012 at 8:38 PM
    #1
    OffRoadFiend

    OffRoadFiend [OP] Member

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Member:
    #71735
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2001 lifted prerunner
    i have my front panel off and i cut the little light that lights up the ash tray off, so theres two live wire.

    today i hooked up a little led to them and it was working fine but i think the live wires touched cause now theres no power going to it or the lights that light up the speedometer. Could i have blown a fuse?
     
  2. Feb 2, 2012 at 9:44 PM
    #2
    slo13zx3

    slo13zx3 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 16, 2010
    Member:
    #47801
    Messages:
    305
    Gender:
    Male
    First Name:
    Brian
    forest city pa
    Vehicle:
    14 trd off 6speed nav
    take a test light and test them and ''poke'' around
     
  3. Feb 2, 2012 at 9:48 PM
    #3
    OffRoadFiend

    OffRoadFiend [OP] Member

    Joined:
    Jan 29, 2012
    Member:
    #71735
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2001 lifted prerunner
    yeah their not hot
     
  4. Feb 3, 2012 at 3:00 AM
    #4
    Joe D

    Joe D Sausage King

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Member:
    #66942
    Messages:
    5,965
    Gender:
    Male
    First Name:
    Joe
    Oxford, Mississippi
    Vehicle:
    Nautical Blue 4Runner Limited 4x4 Model 8668
    Could be a fuse.

    Part of the dimmer switch could also be burned out. It's an easy repair but not the cheapest one.
     
To Top