1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Check Engine Light ...

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Tacomanator, Sep 13, 2011.

  1. Sep 13, 2011 at 8:13 PM
    #1
    Tacomanator

    Tacomanator [OP] Boiling denim and bangin whores

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Member:
    #40746
    Messages:
    4,634
    Gender:
    Male
    First Name:
    Clam Slammer
    Southern Cali
    King 2.5" extended travel coilovers with compression adjusters, Camburg UCA's, King 2.5" rear shocks, TRD 1st gen CAI.
    Well, my CEL came on for the first time EVER tonight. Gonna go to Autozone tomorrow and get it scanned. I hope it's nothing seriouse :eek:
     
  2. Sep 13, 2011 at 8:15 PM
    #2
    toyotatacomaTRD

    toyotatacomaTRD Senior Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Member:
    #43379
    Messages:
    1,204
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rob
    Pacific Northwest
    Vehicle:
    2005 4x4 DC TRD Off Road
    11 Color Matched Grille, Pro comp 7089s, 265/70/17 Wrangler Duratracs, Black Running Boards, Tinted Windows, Bed mat, Weathertech Floorliners
    Is it solid or flashing?
     
  3. Sep 13, 2011 at 8:17 PM
    #3
    Tacomanator

    Tacomanator [OP] Boiling denim and bangin whores

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Member:
    #40746
    Messages:
    4,634
    Gender:
    Male
    First Name:
    Clam Slammer
    Southern Cali
    King 2.5" extended travel coilovers with compression adjusters, Camburg UCA's, King 2.5" rear shocks, TRD 1st gen CAI.
    Solid. As far as I can tell, everything runs fine. Did a quick visual inspection and couldnt find anything.
     
  4. Sep 13, 2011 at 8:19 PM
    #4
    toyotatacomaTRD

    toyotatacomaTRD Senior Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Member:
    #43379
    Messages:
    1,204
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rob
    Pacific Northwest
    Vehicle:
    2005 4x4 DC TRD Off Road
    11 Color Matched Grille, Pro comp 7089s, 265/70/17 Wrangler Duratracs, Black Running Boards, Tinted Windows, Bed mat, Weathertech Floorliners
    Solid is better than flashing. Do you have an oiled air filter by any chance? Just shooting in the dark.
     
  5. Sep 13, 2011 at 8:26 PM
    #5
    Tacomanator

    Tacomanator [OP] Boiling denim and bangin whores

    Joined:
    Jul 25, 2010
    Member:
    #40746
    Messages:
    4,634
    Gender:
    Male
    First Name:
    Clam Slammer
    Southern Cali
    King 2.5" extended travel coilovers with compression adjusters, Camburg UCA's, King 2.5" rear shocks, TRD 1st gen CAI.
    I do. Checked that already, looked fine to me. I also checked fluid levels and gas cap. No weird noises or leaks either. Just gonna have to wait till tomorrow.

    I'll keep you guys posted.
     
  6. Sep 13, 2011 at 8:29 PM
    #6
    toyotatacomaTRD

    toyotatacomaTRD Senior Member

    Joined:
    Sep 16, 2010
    Member:
    #43379
    Messages:
    1,204
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rob
    Pacific Northwest
    Vehicle:
    2005 4x4 DC TRD Off Road
    11 Color Matched Grille, Pro comp 7089s, 265/70/17 Wrangler Duratracs, Black Running Boards, Tinted Windows, Bed mat, Weathertech Floorliners
    Good luck. Hopefully it isn't anything major.
     
To Top