1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Clicking relay in dash

Discussion in 'Technical Chat' started by Indy Tacoma, Nov 11, 2008.

  1. Nov 11, 2008 at 6:05 PM
    #1
    Indy Tacoma

    Indy Tacoma [OP] 05 Taco

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Member:
    #10676
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Indianapolis
    Vehicle:
    05 Tacoma 4x4 Double cab TRD Sport
    I have a 05 tacoma. When I press the brake pedal, I get a constant relay click in dash. It only does it when coming to a complete stop, not when pedal is first pressed. Also, with turn signal is on and make turn to turn off, I hear a clicking sound I believe to be a seperate relay. I could be wrong about seperate, may be same. If anybody can help, would appreciate.:D Long time taco owner. Jason
     
  2. Nov 11, 2008 at 6:09 PM
    #2
    hoosiertaco

    hoosiertaco clowns to the left-jokers to the right

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Member:
    #9084
    Messages:
    4,940
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    SouthCentral Indiana
    Vehicle:
    08 Doublecab TRD OR Whitetail 4x4 SR5 V6 Auto
    Seat belt chime mod, Rear spring TSB, Xzilon paint and fabric protector, front tint 15% too dark, redo to 30%, Weathertech Liners frt&bck,foglights on anytime mod,use defrost w/o A/C mod. Powdercoat black TRD skid plate. Sockmonkey custom 'Whitetail' decals. OEM bedmat. A.R.E. V series shell with some goodies. WeatherTech vent visors.
  3. Nov 11, 2008 at 6:14 PM
    #3
    Indy Tacoma

    Indy Tacoma [OP] 05 Taco

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Member:
    #10676
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    Indianapolis
    Vehicle:
    05 Tacoma 4x4 Double cab TRD Sport
    I have checked that out and don't believe it is same problem. I am almost for sure mine is a relay problem. Thanks
     
  4. Nov 11, 2008 at 6:19 PM
    #4
    hoosiertaco

    hoosiertaco clowns to the left-jokers to the right

    Joined:
    Sep 8, 2008
    Member:
    #9084
    Messages:
    4,940
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    SouthCentral Indiana
    Vehicle:
    08 Doublecab TRD OR Whitetail 4x4 SR5 V6 Auto
    Seat belt chime mod, Rear spring TSB, Xzilon paint and fabric protector, front tint 15% too dark, redo to 30%, Weathertech Liners frt&bck,foglights on anytime mod,use defrost w/o A/C mod. Powdercoat black TRD skid plate. Sockmonkey custom 'Whitetail' decals. OEM bedmat. A.R.E. V series shell with some goodies. WeatherTech vent visors.
    :sorry: I couldn't :help:
     
To Top