1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Climate control switch lights

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by Steve Zak, Jun 30, 2009.

  1. Jun 30, 2009 at 3:58 AM
    #1
    Steve Zak

    Steve Zak [OP] Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Member:
    #12433
    Messages:
    8
    Gender:
    Male
    atlanta
    Vehicle:
    silver prerunner
    Has anyone had the climate control swith lights go out? Only one has gone out. Just wondering if anyone has changed out the bulb and if so do you know the bulb number?
     
  2. Jun 30, 2009 at 4:53 AM
    #2
    Fire931

    Fire931 Well-Known Member Vendor

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Member:
    #12687
    Messages:
    3,244
    Gender:
    Male
    VA
    Vehicle:
    00 4Runner
    i've got a spare panel in my shed thats taken apart... i'll check today on what the bulb number is for ya! there just regular tiny incandescent bulbs though.
     
  3. Jun 30, 2009 at 5:41 AM
    #3
    Steve Zak

    Steve Zak [OP] Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Member:
    #12433
    Messages:
    8
    Gender:
    Male
    atlanta
    Vehicle:
    silver prerunner
    Thanks for checking. I'm like 20 minutes from any parts store so its easyer to pick up the bulbs on the way home. The great state of Va is home. Sure do miss it. I manage to make two motorcycle trips a year up that way.
     
  4. Jun 30, 2009 at 6:29 AM
    #4
    12Btaco

    12Btaco Well-Known Member

    Joined:
    Mar 4, 2009
    Member:
    #14316
    Messages:
    84
    Gender:
    Male
    First Name:
    Danny
    Missouri
    Vehicle:
    05 SR5

    Damn you too?? All of my lights on my panel are acting real strange. They will go off and then I can tap the panel and they flicker. Thinking it may be a wiring problem.
     
  5. Jun 30, 2009 at 8:11 AM
    #5
    Steve Zak

    Steve Zak [OP] Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Member:
    #12433
    Messages:
    8
    Gender:
    Male
    atlanta
    Vehicle:
    silver prerunner
    only one switch is not lighting up. plus the A/C light button does not light up. I can't remember if it suppose too. I know it lights up when the A/C is turned on.
     
  6. Jun 30, 2009 at 9:08 AM
    #6
    johnecon2001

    johnecon2001 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Member:
    #16456
    Messages:
    1,019
    Gender:
    Male
    Phoenix, AZ
    Vehicle:
    2005 TRD Sport 4x4 Access Cab
    Downey front skid, Trail Gear U-Bolt flip, Toytec AAL, Total Chaos UCA's, Bilstein 5100's x4 + Eibach adjustable coils, Doug Thorley Long Tube Headers, Custom Rear bumper, TRD OffRoad front tow hook, TRD Trail Team wheels, Federal Couragia M/T 265's, ARB rear locker + on board air (CKMA12), TRD shift knob, Alpine W205, TRD seat covers, Tom Woods 1 Piece drive shaft, Powermaster D2700, Stubbs HD-SKO Sliders.
    I had this problem a while back. Turns our my lighted 4WD switch was shorting a wire and causing those lights to go off.
     
  7. Jun 30, 2009 at 10:51 AM
    #7
    Steve Zak

    Steve Zak [OP] Member

    Joined:
    Jan 10, 2009
    Member:
    #12433
    Messages:
    8
    Gender:
    Male
    atlanta
    Vehicle:
    silver prerunner
    Hopefully it's just a bulb, but thanks for the info.
     
To Top