1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Clock/hazards not working. Little help here

Discussion in 'Audio & Video' started by Martini702, Dec 3, 2010.

  1. Dec 3, 2010 at 6:16 PM
    #1
    Martini702

    Martini702 [OP] Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Member:
    #28410
    Messages:
    14
    Gender:
    Male
    First Name:
    Matthew
    las Vegas
    Vehicle:
    07 Trd Sport PreRunner
    Hey,
    I recently installed a Pioneer avh-p3200dvd head unit. Installation was smooth but Ive ran into some odd outcomes.

    -airbag light is on
    -the hazard/clock bar is not working.

    Now I know there is a plug in the back of the hazard/clock piece , but for the life of me I can not find what plugs into it. I have one connector left over after I insatlled the head unit, but it does not fit into the hazard/clock unit.

    I am wondering if I am making a silly mistake or if I caused some serious harm to my system. Thank you very much.

    Matthew
     
  2. Dec 3, 2010 at 9:56 PM
    #2
    dolbytone

    dolbytone Well-Known Member

    Joined:
    May 14, 2010
    Member:
    #37165
    Messages:
    320
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    09 TRD Off Road
    It's there buried under your head unit probably.
     
  3. Dec 3, 2010 at 10:08 PM
    #3
    I Liquid I

    I Liquid I Well-Known Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Member:
    #31207
    Messages:
    764
    Gender:
    Male
    Puerto Rico
    Vehicle:
    06 BSP Double Cab Long Bed
    Too many mods to list
    This happened to me once, right before I went a bought the system you are installing. Same lights came on too. So just take everything out and look for it. Its easy to see which one will go where as it doesn't really plug into anything else.
     
  4. Dec 4, 2010 at 4:05 AM
    #4
    Martini702

    Martini702 [OP] Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Member:
    #28410
    Messages:
    14
    Gender:
    Male
    First Name:
    Matthew
    las Vegas
    Vehicle:
    07 Trd Sport PreRunner
    Thank you all!

    Problem Solved!
     
To Top