1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Clock, Radio, and 12V power outlets don't work

Discussion in 'Off-Topic Discussion' started by 04LTtacoma, Nov 13, 2010.

  1. Nov 13, 2010 at 5:21 PM
    #1
    04LTtacoma

    04LTtacoma [OP] Well-Known Member

    Joined:
    May 15, 2010
    Member:
    #37190
    Messages:
    11,138
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2004 SR5 TRD tacoma
    Camburg LT
    I am assuming I blew a fuse that made my radio, clock, and 12V power outlets stop working. I want to know how I blew a fuse?
     
  2. Nov 14, 2010 at 6:56 AM
    #2
    Pat 13

    Pat 13 Hillbilly 4X4

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Member:
    #43662
    Messages:
    195
    Gender:
    Male
    Harpers Ferry, WV
    Vehicle:
    11 Tacoma V6 DC 4X4 TX Pro
    Well check and see if it's the fuse. Is everything stock? Were you using the outlets or radio?
     
  3. Nov 14, 2010 at 10:57 AM
    #3
    shampoop

    shampoop Well-Known Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Member:
    #30685
    Messages:
    579
    Gender:
    Male
    southwest WA
    Vehicle:
    03 tacoma extracab v6 5spd trd 4x4
    sometimes they just blow. There isn't always a short or something bad going on. If you replace the fuse and it keeps on happening, then you've got a problem.
     
To Top