1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Code P0101

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by BlueTaco07, Oct 22, 2011.

  1. Oct 22, 2011 at 1:05 PM
    #1
    BlueTaco07

    BlueTaco07 [OP] Super Mod!

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Member:
    #48598
    Messages:
    2,417
    Gender:
    Male
    First Name:
    Cody
    Panama city, Florida
    Vehicle:
    Looking
    Maf sensor or air flow? Not sure can someone clairify please
     
  2. Oct 22, 2011 at 1:07 PM
    #2
    JimBeam

    JimBeam BECAUSE INTERNETS!! Moderator

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Member:
    #5966
    Messages:
    41,923
    Gender:
    Male
    First Name:
    JB
    Vehicle:
    2014 DCSB TRD 4x4
  3. Oct 22, 2011 at 1:08 PM
    #3
    BlueTaco07

    BlueTaco07 [OP] Super Mod!

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Member:
    #48598
    Messages:
    2,417
    Gender:
    Male
    First Name:
    Cody
    Panama city, Florida
    Vehicle:
    Looking
    What exactly do I have to do to fix it?
     
  4. Oct 22, 2011 at 1:31 PM
    #4
    buddywh1

    buddywh1 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Member:
    #35825
    Messages:
    1,452
    Gender:
    Male
    Philly PA
    Vehicle:
    07 DC SR5 4x4
  5. Apr 17, 2013 at 12:47 PM
    #5
    masterarcher

    masterarcher Member

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Member:
    #60768
    Messages:
    18
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jordan
    Va beach
    Vehicle:
    07 4dr 4x4 4.0l V6
    TRD Exhaust K&N Cold Air Intake Blistien Shocks
    I had the same code, i just recently just cleaned my sensor, reset my light and after 50 miles, it hasnt come on so far. I will update again if it comes on. The sensor just sits on top of the air intake, and is only held on by 2 screws. Just unhook the wire, unscrew it and pull out the sensor. The sensing bulb on mine was pretty obviously dirty, so i just wiped it off an put it back in. Hope this helps.
     
To Top