1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

code P0115

Discussion in 'Technical Chat' started by littlegreen, Jul 27, 2010.

  1. Jul 27, 2010 at 5:59 PM
    #1
    littlegreen

    littlegreen [OP] New Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Member:
    #40854
    Messages:
    1
    Gender:
    Female
    Vehicle:
    98 tacoma
    The check engine light on my 1998 4 cylinder Toyota Tacoma came on. I noticed that when I turn the engine on (cold start) it idles rough (either very slow or very high). When I put the OB2 reader on the code P0115 comes up. If you pull off the temperature-sending unit it idles right and does not read the code.
    What can I try next to fix the problem?

    Anything to help point me in the right direction will help. Thank you!
     
  2. Jul 27, 2010 at 6:13 PM
    #2
    98tacoma27

    98tacoma27 :POOPCORN: Thor

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Member:
    #11714
    Messages:
    48,249
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    Beech Creek
    Vehicle:
    05 Tundra SR5, 88 SR5 PU, 98 TRD OR (CRUSHED)
    5100's all on fours
    Replace the sensor
     
  3. Jul 27, 2010 at 6:16 PM
    #3
    98tacoma27

    98tacoma27 :POOPCORN: Thor

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Member:
    #11714
    Messages:
    48,249
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ben
    Beech Creek
    Vehicle:
    05 Tundra SR5, 88 SR5 PU, 98 TRD OR (CRUSHED)
    5100's all on fours
To Top