1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Cold Start Issues?

Discussion in '4 Cylinder' started by travis9287, Sep 3, 2011.

  1. Sep 3, 2011 at 4:59 PM
    #1
    travis9287

    travis9287 [OP] Roll Tide!

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Member:
    #38150
    Messages:
    1,639
    Gender:
    Male
    First Name:
    Travis
    Sylacauga, Alabama
    Vehicle:
    Big ol POS
    Allpro APEX, 255's t4r wheels, Custom Rear Bumper.
    Okay guys i just recently put a low milage 2.7 3RZ in my Tacoma. Everything runs awesome, just one small problem. I have problems on Cold Starts, It seems like it only has issues when the engine cools down completly, Idk if its the EGR valve or What? Ideas? MUCH APPRECIATED!
     
  2. Sep 4, 2011 at 10:27 AM
    #2
    Buggys3sgte

    Buggys3sgte Well-Known Member

    Joined:
    Mar 3, 2011
    Member:
    #52274
    Messages:
    64
    Gender:
    Male
    First Name:
    !@$*
    Psycho state of AZ
    Vehicle:
    97 BUDGET Taco
    Newly rearranged front end, sick Hurst shifter yo gives it lightning fast shifts, thats it more to come.
    Check your CSI and also the time switch for the CSI.
     
  3. Sep 4, 2011 at 8:24 PM
    #3
    travis9287

    travis9287 [OP] Roll Tide!

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Member:
    #38150
    Messages:
    1,639
    Gender:
    Male
    First Name:
    Travis
    Sylacauga, Alabama
    Vehicle:
    Big ol POS
    Allpro APEX, 255's t4r wheels, Custom Rear Bumper.
    I'm off wed, so I'll take a look at it then. Hopefully it's not a big deal.
     
To Top