1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

compass/outside temperature in o'head console

Discussion in '2nd Gen. Tacomas' started by Jay_W, Jun 17, 2009.

  1. Jun 17, 2009 at 2:31 PM
    #1
    Jay_W

    Jay_W [OP] Member

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Member:
    #18473
    Messages:
    7
    Gender:
    Male
    Lake Tahoe Nevada
    Vehicle:
    09 Access cab, I4/5sp,4x4
    has anyone used/installed the compass/outside temp indicator that mounts in the center overhead? i'm trying to get an idea if all the wiring is already installed.

    thanks
    Jay
     
  2. Jun 17, 2009 at 2:44 PM
    #2
    johnecon2001

    johnecon2001 Well-Known Member

    Joined:
    Apr 26, 2009
    Member:
    #16456
    Messages:
    1,019
    Gender:
    Male
    Phoenix, AZ
    Vehicle:
    2005 TRD Sport 4x4 Access Cab
    Downey front skid, Trail Gear U-Bolt flip, Toytec AAL, Total Chaos UCA's, Bilstein 5100's x4 + Eibach adjustable coils, Doug Thorley Long Tube Headers, Custom Rear bumper, TRD OffRoad front tow hook, TRD Trail Team wheels, Federal Couragia M/T 265's, ARB rear locker + on board air (CKMA12), TRD shift knob, Alpine W205, TRD seat covers, Tom Woods 1 Piece drive shaft, Powermaster D2700, Stubbs HD-SKO Sliders.
    The wiring is there. You need to purchase the probe and obviously the display.
     
  3. Jun 17, 2009 at 7:12 PM
    #3
    06dak

    06dak Well-Known Member

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Member:
    #5122
    Messages:
    259
    Gender:
    Male
    Central Ohio
    Vehicle:
    05 PreRunner SR5 4cyl
    Undercover hard tonneau, Husky front liners
    It'll be there IF it's an SR5; a base may not have wiring. On the 09s the probe's already there for the AC, but you will need to purchase one for specifically for an 09 (and they are not cheap!)

    Check the search function... it's been discussed and I think there's a how-to somewhere.
     
To Top