1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Computer -- FLASH-- Help!!

Discussion in 'Technology' started by AFButters, Oct 3, 2010.

  1. Oct 3, 2010 at 7:15 PM
    #1
    AFButters

    AFButters [OP] Rigger, Please

    Joined:
    Sep 10, 2008
    Member:
    #9113
    Messages:
    9,502
    Gender:
    Male
    First Name:
    "Butters"
    Rio Rancho, NM -- From Frisco, TX
    Vehicle:
    2008 DC 4x4 TRD-Sport
    Lifted
    What the fuck is this.. last week it happen like once or twice a day.. this weekend it has been doing it every like 10 min.

    WTF is this.jpg
     
  2. Oct 3, 2010 at 7:20 PM
    #2
    dexterdog

    dexterdog My pee parts itch

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Member:
    #19571
    Messages:
    3,652
    Gender:
    Male
    Oly WA
    Vehicle:
    '07 FJ
    Uninstall Adobe Flashplayer and download a previous release. Google can be your friend when it comes to problems. It seems that you may have a screensaver that is looking for a previous flash version.
     
  3. Oct 3, 2010 at 7:20 PM
    #3
    Taco-NB

    Taco-NB MMMMM Taco's

    Joined:
    May 1, 2009
    Member:
    #16662
    Messages:
    1,768
    Gender:
    Male
    New Brunswick
    Vehicle:
    '09 4X4 SR5 Access Cab V6 - Black Sand Pearl
    Have you done the most recent updates to your OS and Internet Explorer? If not, you should. If you have, try uninstalling Flash and reinstall.

    Cheers.
     
  4. Oct 3, 2010 at 7:26 PM
    #4
    AFButters

    AFButters [OP] Rigger, Please

    Joined:
    Sep 10, 2008
    Member:
    #9113
    Messages:
    9,502
    Gender:
    Male
    First Name:
    "Butters"
    Rio Rancho, NM -- From Frisco, TX
    Vehicle:
    2008 DC 4x4 TRD-Sport
    Lifted
    i guess clicking Remind me later for updates for 6 weeks is a bad idea
     
  5. Oct 3, 2010 at 7:31 PM
    #5
    Taco-NB

    Taco-NB MMMMM Taco's

    Joined:
    May 1, 2009
    Member:
    #16662
    Messages:
    1,768
    Gender:
    Male
    New Brunswick
    Vehicle:
    '09 4X4 SR5 Access Cab V6 - Black Sand Pearl
    LOL. I do the same thing. Sometimes it takes too long to install the updates. Give that a try.
     
  6. Oct 3, 2010 at 7:58 PM
    #6
    Leadgolem

    Leadgolem Well-Known Member

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Member:
    #35238
    Messages:
    1,005
    Gender:
    Male
    First Name:
    Greg
    Littleton, CO
    Vehicle:
    98 Tacoma SR5 2.7L 4x4 stick
    Herculiner bed liner, White LED instrument lights, Custom painted hood, Homemade leather steering wheel wrap, Avic u310bt gps stereo, 1.5" bushwacker fender flares, 1.25" bilstein lift front, 1" shackle lift rear, rear bilstein 5100 shocks, ridiculous helper spring lift rear, wet okole seat covers, mutilated exhaust, boom mat under hood
    It looks like your flash version is a little outdated too. Current flash plugin release is 10.1
     
  7. Oct 3, 2010 at 9:09 PM
    #7
    AFButters

    AFButters [OP] Rigger, Please

    Joined:
    Sep 10, 2008
    Member:
    #9113
    Messages:
    9,502
    Gender:
    Male
    First Name:
    "Butters"
    Rio Rancho, NM -- From Frisco, TX
    Vehicle:
    2008 DC 4x4 TRD-Sport
    Lifted
    I think it worked.. i ran the updates on everything and changed my setting to delete temp files after IE is closed .. so far soo good
     
  8. Oct 4, 2010 at 3:58 AM
    #8
    Taco-NB

    Taco-NB MMMMM Taco's

    Joined:
    May 1, 2009
    Member:
    #16662
    Messages:
    1,768
    Gender:
    Male
    New Brunswick
    Vehicle:
    '09 4X4 SR5 Access Cab V6 - Black Sand Pearl
    Great! I hope that was the solution.

    Cheers.
     
To Top