1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Dash squeak in 2010

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by nothingsleft, Dec 1, 2009.

  1. Dec 1, 2009 at 8:29 PM
    #1
    nothingsleft

    nothingsleft [OP] Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Member:
    #24419
    Messages:
    16
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2010 Timberland Mica
    I have an annoying squeak coming from somewhere near the upper part of the driver's side dash when driving over small bumps. It only seems to come about as the truck warms up. It sounds like a scratching, squeaking sound that is driving me nuts. I'm about to take it to the dealership, but thought i'd see if anyone else had this problem and if so what it was.

    Thanks
     
  2. Dec 1, 2009 at 8:32 PM
    #2
    Cwhitt09taco

    Cwhitt09taco Well-Known Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Member:
    #25735
    Messages:
    164
    Gender:
    Male
    First Name:
    Cody
    Mississippi
    Vehicle:
    09 Double Cab Tacoma TRD Offroad 4wd
    Stock for now. Bfg at's, aries bull bar, aries nerf bars, uws tool box.
    I have an aweful buzzing noise coming from my passenger side glove box, but nothing on that side, watch it start tomorrow :(
     
  3. Dec 1, 2009 at 8:33 PM
    #3
    SlurpeeBlueMetallic

    SlurpeeBlueMetallic FFFFFFUUUUUUUUUUUUUUU...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Member:
    #18825
    Messages:
    1,660
    Gender:
    Male

    This post will make it all better :)
     
  4. Dec 15, 2009 at 7:22 PM
    #4
    nothingsleft

    nothingsleft [OP] Member

    Joined:
    Oct 16, 2009
    Member:
    #24419
    Messages:
    16
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2010 Timberland Mica
    I finally couldn't take it anymore. I took it to the local dealership and they found that the front right motor mount's rubber was failing. Ordered a new one, installed and no squeak. I thought this was a bit odd for a brand new truck, but that's what warranties are for.:yay:
     
To Top