1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Dashboard climate control lights out.

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by JoshLV, Jan 28, 2011.

  1. Jan 28, 2011 at 7:23 AM
    #1
    JoshLV

    JoshLV [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2011
    Member:
    #49457
    Messages:
    117
    Gender:
    Male
    First Name:
    Josh
    Hanford, CA
    Vehicle:
    2007 Tacoma SR5
    A couple climate control lights are out on my dashboard- the A/C button, and the far right one where you select defrost e.t.c.
    How can I go about changing these out? I tried to search around but couldn't find anything. Also, I don't know if the window/lock buttons on the door should be lit up, but they're not.
    Thanks :D
     
  2. Jan 28, 2011 at 8:19 AM
    #2
    PreRunnerSeth

    PreRunnerSeth Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2009
    Member:
    #21110
    Messages:
    4,274
    Gender:
    Male
    Apex, NC
    Vehicle:
    15 Black DC OR Prerunner
    It is just one bulb that lights both those. Pull the climate controls out and you will see two bulbs on the back. you remove them with a flat head screw driver. the dealer should have replacements. The climate controls is just held in with clips you can use a screw driver or something to pry it out.
     
  3. Jan 28, 2011 at 9:41 AM
    #3
    JoshLV

    JoshLV [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2011
    Member:
    #49457
    Messages:
    117
    Gender:
    Male
    First Name:
    Josh
    Hanford, CA
    Vehicle:
    2007 Tacoma SR5
    Thanks. What about the door? Are the buttons supposed to be lit up?
     
  4. Jan 28, 2011 at 9:42 AM
    #4
    afd23a

    afd23a Well-Known Member

    Joined:
    Sep 26, 2008
    Member:
    #9483
    Messages:
    1,838
    Gender:
    Male
    The Dynamo of Dixie
    Vehicle:
    05 Access Cab 5 Lugger
    Factory Fog Lights, Removed Secondary Air Filter, Metra Ipod Adapter, Int Wiper Stalk, Wet Okole's, URD Short Shifter, Scanguage II w/Blendmount, Fat Bob's 2.75" spacer lift, ARE topper, SP Performance Pads & Slotted Rotors, 4.10 gears
    I think only the "Auto" text on the driver's window control lights up. I don't think the lock button lights up.
     
  5. Jan 31, 2011 at 2:09 PM
    #5
    pborkowski

    pborkowski New Member

    Joined:
    Jan 3, 2011
    Member:
    #48672
    Messages:
    2
    Gender:
    Male
    First Name:
    Paul
    Moyock, NC
    Vehicle:
    09 PreRunner
    I've an '09 Pre runner with the same issue, I just stopped at the dealer and bought one ($11). I was thinking no way are both out at the same time. I just changed it and I was right. It still doesn't work. Also my dimmer reostat isn't working, could it be related?
    Thanks, Paul
     
To Top