1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Did I blow a Fuse?

Discussion in '2nd Gen. Tacomas' started by jmed99, Jun 28, 2010.

  1. Jun 28, 2010 at 5:17 PM
    #1
    jmed99

    jmed99 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Member:
    #12708
    Messages:
    681
    Gender:
    Male
    SC
    Vehicle:
    09 DC PreRunner TRD OR
    My 48 bulb dome light stopped working because it came loose so I was repositioning it and all of a sudden my dome light, map lights and little clock near the radio stopped working.

    Did I blow a fuse or something?? :eek:
     
  2. Jun 28, 2010 at 5:18 PM
    #2
    Kyouto42

    Kyouto42 Iron Beard

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Member:
    #8614
    Messages:
    9,164
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jake
    Ahwatukee, AZ
    Vehicle:
    BSP '10 4x4 TRD Off-Road DC
    See build thread in signature
    Sounds exactly like you blew a fuse. Next time mess with it while it's off :p
     
  3. Jun 28, 2010 at 5:24 PM
    #3
    Brunes

    Brunes abides. Staff Member

    Joined:
    May 31, 2008
    Member:
    #7011
    Messages:
    17,801
    Gender:
    Male
    First Name:
    Rotorhead
    Big Easy, USA
    Vehicle:
    08 Red/Graphite and Satin Black
    Inside: Tint, Wet Okole 1/2 Piped Red/Black Covers, Black Weathertech Digital Fit Mats, URD Short Throw w/ TWM Weighted Knob, USA Spec iPod adapter. Outside: 4300K Retro w/ Angel Eyes and Red Shrouds, 5000K Blazer Fog Light Retrofit, Debadge, Bed Locking Handle, Satin Black Rims Performance: TRD/Steigmeier Blower w/ 2.7 Pulley. 668 Injectors and 320 LPH AEM Fuel pump. URD UCON and 7th Injector. DTLT Headers, URD Y-Pipe, Wicked Flow Muffler. Suspension: Both: OME Shocks Front: 886X's and TC UCAs Rear: Dakars Armor: Relentless Front Bumper Relentless High Clearance Rear w/ Tire/Rotopax Swing Out Relentless Front, Mid, and TCase skids BAMF Diff Skid Recovery and Spares: Fullsize Spare Tire 2x2 gal Rotopax 1x1 gal Rotopax 1x1 gal Water Rotopax Warn 9.5XP-S Winch Hi-Lift Extreme 60" Ironman Off-Road Recovery Kit Upcoming: ATO Gas Tank Skid and Sliders w/ kickout. ATO Shackle Flip Kit. Down the line: Front/Rear ARB Lockers w/ OBA. 4.56 Gears
    I'd say you probably did blow a fuse...Start pulling them out and checking.
     
  4. Jun 28, 2010 at 5:28 PM
    #4
    Kyouto42

    Kyouto42 Iron Beard

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Member:
    #8614
    Messages:
    9,164
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jake
    Ahwatukee, AZ
    Vehicle:
    BSP '10 4x4 TRD Off-Road DC
    See build thread in signature
    You can also take a dvm (multimeter) and check resistance across the fuses (do it while off). If it reads OL (open, circuit max resistance), it's blown.
     
  5. Jun 30, 2010 at 5:57 PM
    #5
    jmed99

    jmed99 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Member:
    #12708
    Messages:
    681
    Gender:
    Male
    SC
    Vehicle:
    09 DC PreRunner TRD OR
    Any idea where this fuse may be? Thanks guys!
     
  6. Jun 30, 2010 at 6:38 PM
    #6
    jmed99

    jmed99 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jan 18, 2009
    Member:
    #12708
    Messages:
    681
    Gender:
    Male
    SC
    Vehicle:
    09 DC PreRunner TRD OR
    FOund it...it was under the hood
     
To Top