1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

DNX5120 Installed-Few questions and issues

Discussion in 'Audio & Video' started by nighthawk87, Apr 5, 2009.

  1. Apr 5, 2009 at 5:37 PM
    #1
    nighthawk87

    nighthawk87 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Member:
    #8434
    Messages:
    1,023
    OK I installed the headunit and its great. I have a few minor issues now that hopefully you guys can help me with:

    Biggest issue: Headunit doesn't line up right in the dash. The bottom of it is flush and I have a quater inch gap at the top. It's also too far right in the bezel. If it matters, I have the Metra dash kit.

    Bluetooth: Callers on the other line are saying I'm echoing and its a little fuzzy.

    IPOD: The videos play but without the video, only sound.

    IPOD: The cord I got needs to be exchanged with another as it does't lock into my iphone

    Any ideas? Especially regarding the first issue...
     
  2. Apr 5, 2009 at 6:03 PM
    #2
    stang88

    stang88 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2009
    Member:
    #14001
    Messages:
    233
    Gender:
    Male
    the bluetooth issue is the firmware upgrade.. if its not the version 1.70 its horrible.
     
  3. Apr 5, 2009 at 6:47 PM
    #3
    tacomajason

    tacomajason the anti mpg

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Member:
    #15434
    Messages:
    239
    Gender:
    Male
    Arkansas
    Vehicle:
    09 ssm ac oc 6mt 4wd
    stock (for now)
    i would remove the hu, and make sure all your hardware is in the right place and is secure. did the hu come with a trim ring? if so are you using it?
     
To Top