1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

dome and map lights not working

Discussion in 'Lighting' started by Fiend13, Mar 22, 2013.

  1. Mar 22, 2013 at 3:10 PM
    #1
    Fiend13

    Fiend13 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Member:
    #81853
    Messages:
    3,702
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chad
    Sin City
    Vehicle:
    08 TRD O/R DC Prerunner
    So I got some new green plug and play leds for my dome and map lights. Installed one dome light and it ended up being too big so I couldn't put the cover on so I removed it and put the other led back in and now none of my map lights or dome light work. Sound like I may have blown the fuse? If so, which fuse is it exactly?
     
  2. Mar 22, 2013 at 3:30 PM
    #2
    Fiend13

    Fiend13 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Jul 3, 2012
    Member:
    #81853
    Messages:
    3,702
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chad
    Sin City
    Vehicle:
    08 TRD O/R DC Prerunner
    Nevermind, mods can delete this if they'd like. Didn't realize the dome light fuse was in he fuse box in the engine bay. Thought it would be in the one behind the coin tray and didn't know which one of those was for the dome light fuse. Anyway, it's in the fuse box in the engine bay labeled dome...I think. Still have to run to the store to pick up a 7.5A fuse.
     
To Top