1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Down load Home page?

Discussion in 'Off-Topic Discussion' started by Mr.Ed, Feb 7, 2009.

  1. Feb 7, 2009 at 10:21 PM
    #1
    Mr.Ed

    Mr.Ed [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Member:
    #8649
    Messages:
    849
    Gender:
    Male
    Wilbur's Barn
    Vehicle:
    08 TRD Rugged Trail V6
    Toytec Ulimate W/Dakar leaf pack, LR UCA'S, Undercover, Weather Tech, Block Heater
    Im at home, at work I keep geting a down load window at Tacomaworld.com just the home page. whats the deal? :mad:
     
  2. Feb 7, 2009 at 10:24 PM
    #2
    Y0TA

    Y0TA TW Addict

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Member:
    #13145
    Messages:
    612
    Gender:
    Male
    First Name:
    Zac
    Missoula
    Vehicle:
    05 BLK TRD Sport 4X4
    15% tint, debadged, painted black interior, 50s Flowmasters, K&N, Tailgait theft mod, Leer Topper, Sirius Sat Radio, BHLM, 4300k HIDs, DTRL mod, Metra Ipod adapter, Hella 500 behind black billet grille, OME 885s w/ AAL, Light Racing UCAs, Weathertech liners, Konig countersteers w/285s M/Ts, Scangauge II, 886 bulbs, Aux. reverse lights, Custom Bumper with Westin 8500 winch, Marathon camo seat covers
    it does the same thing to me..google TW and it will come up.
     
  3. Feb 7, 2009 at 10:24 PM
    #3
    tcBob

    tcBob Gringo Bandito Moderator

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    11,250
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    clear your cache: tools > clear private data (in firefox) or tools > delete browsing history > delete files (in Internet Explorer)

    then hit reload
     
  4. Feb 7, 2009 at 10:24 PM
    #4
    Lentsnh

    Lentsnh Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Member:
    #10953
    Messages:
    9,547
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2007 Hummer H3 Tactical Edition
    None yet- Future: HIDs, Tinted tails, LED interior lights,
    Look at the Site Suggestions I think there is something down there about that
     
  5. Feb 7, 2009 at 10:24 PM
    #5
    Lentsnh

    Lentsnh Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Member:
    #10953
    Messages:
    9,547
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2007 Hummer H3 Tactical Edition
    None yet- Future: HIDs, Tinted tails, LED interior lights,
    nevermind thanks bob
     
  6. Feb 7, 2009 at 10:36 PM
    #6
    Mr.Ed

    Mr.Ed [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Member:
    #8649
    Messages:
    849
    Gender:
    Male
    Wilbur's Barn
    Vehicle:
    08 TRD Rugged Trail V6
    Toytec Ulimate W/Dakar leaf pack, LR UCA'S, Undercover, Weather Tech, Block Heater
    I did a disc clean, cache clean, footprints & history clean and it still pops up. this is a new laptop Im at home and its fine. I dont know everthing about comps. but never had some thing like this.
     
  7. Feb 7, 2009 at 10:38 PM
    #7
    tcBob

    tcBob Gringo Bandito Moderator

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    11,250
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    you try hitting ctrl-r also? those other steps u took should have done the trick...:confused:
     
  8. Feb 7, 2009 at 10:39 PM
    #8
    Lentsnh

    Lentsnh Well-Known Member

    Joined:
    Nov 22, 2008
    Member:
    #10953
    Messages:
    9,547
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2007 Hummer H3 Tactical Edition
    None yet- Future: HIDs, Tinted tails, LED interior lights,
    enable your cookies or disenable your firewall for TW
     
  9. Feb 7, 2009 at 10:41 PM
    #9
    Y0TA

    Y0TA TW Addict

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Member:
    #13145
    Messages:
    612
    Gender:
    Male
    First Name:
    Zac
    Missoula
    Vehicle:
    05 BLK TRD Sport 4X4
    15% tint, debadged, painted black interior, 50s Flowmasters, K&N, Tailgait theft mod, Leer Topper, Sirius Sat Radio, BHLM, 4300k HIDs, DTRL mod, Metra Ipod adapter, Hella 500 behind black billet grille, OME 885s w/ AAL, Light Racing UCAs, Weathertech liners, Konig countersteers w/285s M/Ts, Scangauge II, 886 bulbs, Aux. reverse lights, Custom Bumper with Westin 8500 winch, Marathon camo seat covers
    did the steps at work too and still no luck. i don't know what the prob is but i could still google it and get on there.
     
  10. Feb 7, 2009 at 10:43 PM
    #10
    tcBob

    tcBob Gringo Bandito Moderator

    Joined:
    Sep 6, 2006
    Member:
    #1
    Messages:
    11,250
    Gender:
    Male
    First Name:
    Bob
    SoCal
    Vehicle:
    07 PreRunner SR5 V6 Black
    pm me if u're still having issues and we'll get to the bottom of it
     
  11. Feb 7, 2009 at 10:45 PM
    #11
    Mr.Ed

    Mr.Ed [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Member:
    #8649
    Messages:
    849
    Gender:
    Male
    Wilbur's Barn
    Vehicle:
    08 TRD Rugged Trail V6
    Toytec Ulimate W/Dakar leaf pack, LR UCA'S, Undercover, Weather Tech, Block Heater
    Thanks will give it a try on Monday. Im not a computer wiz but most of the time I do a clean disc and all is good .
    thanks guys..
     
  12. Feb 7, 2009 at 10:46 PM
    #12
    Mr.Ed

    Mr.Ed [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 20, 2008
    Member:
    #8649
    Messages:
    849
    Gender:
    Male
    Wilbur's Barn
    Vehicle:
    08 TRD Rugged Trail V6
    Toytec Ulimate W/Dakar leaf pack, LR UCA'S, Undercover, Weather Tech, Block Heater
    Cool will do. :)
     
To Top