1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

drive train thump

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by coalminer, Aug 12, 2011.

  1. Aug 12, 2011 at 3:11 PM
    #1
    coalminer

    coalminer [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2011
    Member:
    #61594
    Messages:
    53
    Gender:
    Male
    ky
    Vehicle:
    tacoma
    dry flow drop in filter
    hi all, let me start by telling you about my truck. this is my first tacoma and have to say i love it. its a 08 reg. cab 4cyl 5spd i got it used 33000 miles and no warranty. my problem is when i brake at 40mph+ i get a strange thump,thump,thump from somewhere in the drive train. i have a habit of pressing clutch + brake together, so i found that if i just brake no thump but as soon as i press the clutch thump,thump,thump. i have done searches and havent found any of them with the same problem. if anyone has an idea of what this might be it would be very helpful. thankls
     
  2. Aug 13, 2011 at 2:35 PM
    #2
    coalminer

    coalminer [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2011
    Member:
    #61594
    Messages:
    53
    Gender:
    Male
    ky
    Vehicle:
    tacoma
    dry flow drop in filter
    wow this is hard to belive. with the knowledge on this forum and no answers it sounds like i might be stuck with this problem. i will post the cause of this if i figure it out. thanks.
     
To Top