1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

DRLs stopped working

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by reconrat, Jul 23, 2009.

  1. Jul 23, 2009 at 1:53 PM
    #1
    reconrat

    reconrat [OP] Member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Member:
    #20042
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    Oregon
    Vehicle:
    05 PreRunner SR5
    How we all doing out there. This might sound strange but I own a 05 Taco and my DRLs stopped working. The weird thing is that the back lights work and one of the front side lights work but nothing else. Is there anyone who knows how to reactivate them without having to bring the truck to the dealership
     
  2. Jul 23, 2009 at 2:28 PM
    #2
    dwalden2

    dwalden2 Your mom goes to college

    Joined:
    Feb 15, 2009
    Member:
    #13649
    Messages:
    13,998
    Gender:
    Male
    First Name:
    Derick
    Blue Ridge, Georgia
    Vehicle:
    '05 TRD Offroad V6 6 spd
    SCS Steal 6 Wheels, Cooper STT tires, Demello Offroad front bumper, 20" LED Bar, LED Fogs, LED interior lights, Wet Okole Seat Covers, Body Armour Rear Bumper, Smittybilt 10K winch, 3" OME Lift
    The backs work and one of the fronts?

    :confused: I'm confused? Sure it isn't just a bulb that went out? :confused: (I don't mean to sound like a douche, and i apologize if I did, that was just my first thought)
     
  3. Jul 23, 2009 at 3:54 PM
    #3
    reconrat

    reconrat [OP] Member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Member:
    #20042
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    Oregon
    Vehicle:
    05 PreRunner SR5
    No thats all good, I dont get it either. I have been messing with this for a couple of days now and it is really starting to tick me off. I thought that maybe it was a bulb at first but, when I checked them they all seemed to run perfectly fine. The one thing I have been wondering though is if there is a fuse specifically for the DRLs. If there is I cant find it.
     
  4. Jul 23, 2009 at 7:06 PM
    #4
    Mudered Out Tacoma

    Mudered Out Tacoma New Member

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Member:
    #18922
    Messages:
    4
    Gender:
    Male
    So Cal
    Vehicle:
    06 DC Sport Black
    Whats up man. i had that same problem after installing some aftermarket headlights. Check your fuses. There's one in the engine bay and inside the cab. The cab fuse box is behind your id/change holder on the bottom left dash of your steering wheel.
     
  5. Jul 23, 2009 at 8:04 PM
    #5
    reconrat

    reconrat [OP] Member

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Member:
    #20042
    Messages:
    5
    Gender:
    Male
    Oregon
    Vehicle:
    05 PreRunner SR5
    Okay. I'm going to check into that; I hope thats all it is. Thanks for the information.
     
To Top