1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

DVR question

Discussion in 'Off-Topic Discussion' started by travis9287, Nov 22, 2010.

  1. Nov 22, 2010 at 11:13 PM
    #1
    travis9287

    travis9287 [OP] Roll Tide!

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Member:
    #38150
    Messages:
    1,639
    Gender:
    Male
    First Name:
    Travis
    Sylacauga, Alabama
    Vehicle:
    Big ol POS
    Allpro APEX, 255's t4r wheels, Custom Rear Bumper.
    aight so i know it can be done.
    how can i take what i record on my dvr and get it on my laptop?
     
  2. Nov 23, 2010 at 5:28 AM
    #2
    thecoldone06

    thecoldone06 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Member:
    #2750
    Messages:
    241
    Gender:
    Male
  3. Nov 23, 2010 at 8:19 AM
    #3
    dexterdog

    dexterdog My pee parts itch

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Member:
    #19571
    Messages:
    4,273
    Gender:
    Male
    Oly WA
    Vehicle:
    2012 F150
    I don't believe it's possible on a Comcast DVR since they disable alot of the ports. I believe it's possible on TiVo though. Also, it's much easier to either download the program or use Windows Media Center if you have it.
     
  4. Nov 23, 2010 at 9:28 AM
    #4
    Toph

    Toph Addicted to V8s

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Member:
    #13918
    Messages:
    898
    Gender:
    Male
    Dirty South
    Vehicle:
    90 Mustang Notch, 06 CTS-V
    I remember reading a little while back that the firewire port on the comcast motorola DVRs works...so if you have a firewire port on your computer...hook it to that and capture.
     
  5. Nov 23, 2010 at 5:16 PM
    #5
    myname150

    myname150 Well-Known Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Member:
    #39827
    Messages:
    1,351
    Gender:
    Male
    this doesnt really pertain to it. but its a nifty trick to see your DVR box status.

    I saw this when a tech did it a few months ago :D. Push and hold "Select" until a message icon appears on the front screen, then push info. (all on the box, not the remote)
     
  6. Nov 23, 2010 at 8:39 PM
    #6
    travis9287

    travis9287 [OP] Roll Tide!

    Joined:
    Jun 1, 2010
    Member:
    #38150
    Messages:
    1,639
    Gender:
    Male
    First Name:
    Travis
    Sylacauga, Alabama
    Vehicle:
    Big ol POS
    Allpro APEX, 255's t4r wheels, Custom Rear Bumper.
    I have Charter. i wasnt sure if i would have to have something special to do it?
     
To Top