1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

electrical problem

Discussion in '4 Cylinder' started by sgros, Sep 12, 2010.

  1. Sep 12, 2010 at 7:34 PM
    #1
    sgros

    sgros [OP] Member

    Joined:
    Sep 12, 2010
    Member:
    #43157
    Messages:
    6
    Gender:
    Male
    yuma
    Vehicle:
    98 tacoma 4x4 5 speed 2.7L, cb, lights, cover
    Hey I'm new to this forum so I'm saying what's up! I have a 98 tacoma 4x4 5 speed reg cab. My electrical problem is that when I first got my truck I tried to put 4 off road lights on the front bumper. Well once I got them all hooked up and working I noticed that when I turn them on my fuel gauge drops to empty and when I turn the lights off it comes back up to full again. I'm guessing that I just don't have enough power and the fuel gauge is the first thing that gives up guessing that I just don't have enough power and the fuel gauge is the first thing that gives up power so the system can power the engine. So I thought adding another battery would solve the problem. This weekend I got another battery , put them together and I still have the same problem. So I was wondering if anyone has had this problem and if anyone has some advice it would be greatly appricated. problem. This weekend I got another battery , put them together and I still have the same problem. So I was wondering if anyone has had this problem and if anyone has some advice it problem. So I was wondering if anyone has had this problem and if anyone has some advice it would be greatly appricated

    P.s. my taco is the 2.7L...
     
To Top