1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

electrical weirdness

Discussion in 'Lighting' started by lonzorizo, Apr 2, 2011.

  1. Apr 2, 2011 at 11:09 PM
    #1
    lonzorizo

    lonzorizo [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Member:
    #42784
    Messages:
    1,073
    Gender:
    Male
    First Name:
    Lonnie
    Chester, Ca
    Vehicle:
    03 DC TRD Tacoma
    Deck Plate Mod, AFE Pro Dry-S Filter, Gray Wire Mod, Wicked Flows Max Muffler, Nitrochargers & 882's w/10mm spacer, 10" 5125's & 3" standard all-pro leafs, AP Shackles, 33x12.50 mtr kevlars, projector retrofit...etc etc.
    So I put new led's in my dash today b/c I thot I had blown bulbs behind the dash because it only looked like two were glowing and parts of my dash weren't illuminated. So I put the led's in and the dash still isn't lit up on certain spots like the fuel gauge and temp gauge. Also at the same time I noticed one of my headlights quit working, but just one low beam. Does this sound like an electrical problem or do I just need a new bulb? And idk whatsup with dash any ideas?
     
  2. Apr 3, 2011 at 7:23 PM
    #2
    jeanyves

    jeanyves not junior member

    Joined:
    Feb 11, 2011
    Member:
    #50995
    Messages:
    57
    Gender:
    Male
    red deer
    Vehicle:
    08 trd offroad
    lr uca,trd supercharger,light bar ,4 lightforce striker 170,toyota alu. step for winter,black nfab for summer,fog light mod,toytec ultimate lift kit with 5100,18'' fuel boost with 275/65 nitto terra grappler
    some led are polarity sensitive,has for your headlight ,i would troubleshoot it seperately
     
  3. Apr 3, 2011 at 7:33 PM
    #3
    lonzorizo

    lonzorizo [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 5, 2010
    Member:
    #42784
    Messages:
    1,073
    Gender:
    Male
    First Name:
    Lonnie
    Chester, Ca
    Vehicle:
    03 DC TRD Tacoma
    Deck Plate Mod, AFE Pro Dry-S Filter, Gray Wire Mod, Wicked Flows Max Muffler, Nitrochargers & 882's w/10mm spacer, 10" 5125's & 3" standard all-pro leafs, AP Shackles, 33x12.50 mtr kevlars, projector retrofit...etc etc.
    I turned the leds around and still no luck. Should I have disconnected the negative batt cable first? Maybe I shorted two bulbs out in the dash. They worked last night, well partly on the left and now its just dark.
     
To Top