1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Electrical Woes

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by Greensystemsgo, Jul 6, 2011.

  1. Jul 6, 2011 at 11:12 AM
    #1
    Greensystemsgo

    Greensystemsgo [OP] Clean 1 owner with low miles.

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Member:
    #58216
    Messages:
    2,991
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nickers
    Peoria, AZ
    Vehicle:
    99' 4x4
    Suspension/bumpers/lights/sound/wheels and tires/old man tan camper
    Hey all, so dash is being held on by self tapping screws, and an assortment of other random bots/nuts.

    In my quest this Am to fix it, still not the proper hardware, but the original threads are stripped and i am tired of it falling. So im using these with some hex bolts (meant for server mounting on racks, :D)

    Anyways, while under there i found some plugs, not going anywhere, as well as a gray wire. Now, my abs light, and airbag light are on, and im wondering if this is why.

    Heres a single plug, with that graywire hanging in the back :(
    [​IMG]


    Are these just trashed stereo wires? My stereo is currently on the dome light fuse, and the radio fuse, its aftermarket.
    [​IMG]


    heres the plugs, that yelow thing in the back says sr5 airbag yada yada so im wondering...
    [​IMG]
     
To Top