1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Emergency Brake Issues, Help

Discussion in '1st Gen. Tacomas (1995-2004)' started by weshadowforth, Nov 15, 2009.

  1. Nov 15, 2009 at 5:32 PM
    #1
    weshadowforth

    weshadowforth [OP] I'm a hoot...

    Joined:
    May 20, 2009
    Member:
    #17462
    Messages:
    34
    Gender:
    Female
    First Name:
    Steph
    SLC, Ut
    Vehicle:
    bitchin 2000 white excess cab
    6" Fabtech suspension lift, custom side exhaust, aftermarket performance headers, Corbeau A4 racing seats, K&N cold air intake
    Hey all! So... I was driving my truck yesterday and before it warmed up completely, it was freaking cold outside BTW, it acted like the E brake was on so I pulled over to see what was wrong, I pulled the E brake out there was NO tension what so ever. So then I got out and I could smell a burning smell coming from the back of the truck mainly on the passenger side. The only thing I could think was wrong was the brake had froze or something, because I took it back home and by that time the truck had warmed up and was driving normal and the E brake had tension again. Has anyone else experienced this that lives in a colder climate? Any ideas what it could be?
     
To Top