1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

engine braking

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by kris219, Sep 27, 2009.

  1. Sep 27, 2009 at 9:26 AM
    #1
    kris219

    kris219 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Sep 10, 2008
    Member:
    #9134
    Messages:
    88
    First Name:
    Kris
    miami
    Vehicle:
    tacoma trd
    spindle lift with dakar leaf pack, blacked out headlights and tailights, satoshi, debadged, HID headlights n fogs, flowmaster 40 single in dual out
    so when i bought my truck last year, the engine braking was really good. a year later, i feel that the engine braking isnt as efficient as it used to be. am i just crazy or is something just not working? if so, how can i fix it?
     
  2. Sep 27, 2009 at 11:57 AM
    #2
    frankrizzo1

    frankrizzo1 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Member:
    #9097
    Messages:
    136
    Gender:
    Male
    San Diego
    Vehicle:
    05 Access Cab TRD Prerunner
    5100's at 1.75, Firestone Destination AT 265/75/16
    Makes sense to me :burnrubber:
     
  3. Sep 27, 2009 at 3:33 PM
    #3
    Janster

    Janster Old & Forgetful

    Joined:
    Mar 25, 2007
    Member:
    #1138
    Messages:
    14,256
    Gender:
    Female
    First Name:
    Jandy
    Lancaster, PA
    Vehicle:
    2016 GMC Canyon SLT w/ LineX and....
    I think your *ass meter* is broken. :p;)
     
To Top