1. Welcome to Tacoma World!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all Tacoma discussion topics
    • Communicate privately with other Tacoma owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Fan switch not working

Discussion in '2nd Gen. Tacomas (2005-2015)' started by rdd11, Oct 28, 2012.

  1. Oct 28, 2012 at 10:04 AM
    #1
    rdd11

    rdd11 [OP] Well-Known Member

    Joined:
    Feb 17, 2012
    Member:
    #72995
    Messages:
    236
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ross
    Red Deer, AB
    Vehicle:
    08 TRD Double Cab long box black
    K&N cold air, Exhaust
    I looked through some posts but nothing exactly like what I'm currently dealing with. I was getting a ticking sound on the high setting of the fan this lasted fora few weeks. Anyways I got into my truck today and the fan wasn't working the heat is there but not blowing. So I'm assuming its a blower/ fan motor or maybe a resistor? Any one else have this issue easy to fix?
     
  2. Oct 28, 2012 at 10:30 AM
    #2
    BikPickle

    BikPickle Well-Known Member

    Joined:
    Oct 11, 2012
    Member:
    #88790
    Messages:
    46
    Gender:
    Male
    First Name:
    Nick
    NOVA
    Vehicle:
    12 TRD Sport
    Could be the fan motor but I would check any related relays first.
     
To Top